Vibora Titan  exclusieve editie 2024
  • Vibora Titan  exclusieve editie 2024
  • Vibora Titan  exclusieve editie 2024

Vibora Titan exclusieve editie 2024

PVP: € 450,00
€ 449,95
-1% Vibora
Vibora Titan 0014055 | Ontdek de Vibora Titan exclusieve editie 2024, het kroonjuweel voor de professionele speler. Prestaties en design in een unieke en speciale editie padel racket
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora Titan exclusieve editie padelracket

De Vibora Titan exclusieve editie 2024 markeert een mijlpaal in de evolutie van padel en is het kroonjuweel van de collectie van dit jaar. Dit padel racket, met zijn unieke design en moderne ruwe afwerking, is niet alleen een esthetische verklaring, maar ook een belofte van superieure prestaties op de padelbaan.

Zorgvuldig gemaakt voor spelers die het beste eisen, combineert de Vibora Titan technische innovatie perfect met een ongeëvenaarde esthetiek. Een meesterwerk voor degenen die hun spel naar een hoger niveau willen tillen en van kracht en controle willen genieten, omdat het een veelzijdig padel racket is.

Kenmerken padel racket Vibora Titan exclusieve editie 2024

  • Diamantvormige traan die een perfect evenwicht biedt tussen kracht en controle.
  • Droog en stevig gevoel dankzij de combinatie van CARBONO TRICAPA 12K + BIAXIAL 3K op de oppervlakken.
  • Ongeëvenaarde sensaties bij het raken dankzij de professionele meerlaagse EVA-rubber in de kern.
  • Glanzende afwerking met ruwheid om de effecten bij elke slag te maximaliseren.
  • Nieuwe hartconstructie voor uitzonderlijke stijfheid en stabiliteit bij elk punt.
  • Onderdeel van de Vibora 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Vibora Titan exclusieve editie is de perfecte keuze voor de professionele of hoogstaande speler. Als je regelmatig wedstrijden speelt en op zoek bent naar een padel racket dat zowel aan het net als op de achtergrond van de padelbaan domineert, dan is dit jouw ideale bondgenoot.

Waarom ga je het leuk vinden?

Met de Vibora Titan, krijg je niet alleen superieure prestaties op de padelbaan, maar ook het prestige van een exclusieve editie. Zijn revolutionaire materialen en onberispelijke afwerkingen laten je voelen en spelen als een echte kampioen.

Ontdek meer over het merk Vibora

Vibora staat sinds het begin synoniem voor uitmuntendheid in de wereld van padel. Hun nalatenschap is gebaseerd op een combinatie van kwaliteit, innovatie en passie voor de sport. Elk padel racket dat ze op de markt brengen, weerspiegelt hun toewijding aan de spelers, en ze streven er altijd naar om hen het beste gereedschap voor succes te bieden.

Met tientallen jaren ervaring en een onberispelijke reputatie in de industrie, blijft Vibora het merk van keuze voor veel professionals en liefhebbers. De Titan exclusieve editie 2024 is een getuigenis van hun voortdurende zoektocht naar perfectie.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten