Vibora Bamboo Classic Edition
  • Vibora Bamboo Classic Edition
  • Vibora Bamboo Classic Edition

Vibora Bamboo Classic Edition

PVP: € 215,00
€ 112,97
-48% Vibora
padel racket Vibora Bamboo Classic Edition | Corrigeer off-center slagen met dit geavanceerde Vibora padel racket, een hanteerbaar en comfortabel model waarmee je de bal met precisie kunt controleren
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora Bamboo Classic Edition Padel Racket

De meest complete collectie Vibora 2022 rackets keert terug, met modellen aangepast aan alle behoeften. Krijg de beste prijs voor het Bamboo Classic Edition padel racket, een model in een rond formaat en balans dicht bij de hand zodat de speler een breed slagoppervlak krijgt en de controle verbetert.

Het merk heeft zijn beste technologieën en materialen gebruikt bij de constructie, dus het heeft een koolstofstructuur en 3k-stof, waardoor het een grote weerstand heeft. Binnenin heeft het zacht eva-rubber voor een zachtere aanraking en verliest het geen sensaties bij het slaan. Het heeft ook een gladde matte afwerking.

Vibor-a Bamboo Classic Edition groen, kenmerken

  • De Vibora Yarara Advanced 2020 biedt een zeer comfortabele touch met het zachte EVA-rubber aan de binnenkant.
  • Versterkte structuur die het meer stevigheid geeft.
  • Rond formaat en medium-lage balans om een goede sweetspot te behouden.
  • Carbon constructie gecombineerd met 3k stof.
  • Nieuw hartontwerp dat het een stabiele slag geeft zonder te draaien.
  • Vermindert trillingen en genereert een comfortabele slag.
  • Een van de nieuwe Vibor-a 2022 high-performance rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor degenen die graag de bal beheersen, met een geavanceerd spelniveau, omdat het een controle padel racket is dankzij het ontwerp van de ronde mal en de ingebouwde balans, zodat het een breed slagoppervlak biedt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste technologieën en design van het merk samenbrengt. Dit seizoen keert het terug met een zwart design gecombineerd met groene logo's en details met een gladde matte afwerking. We zijn ervan overtuigd dat jij het middelpunt van de belangstelling wordt!

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk van erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, het uitrusten van professionele spelers van de World Padel Tour, wat zich vertaalt in een teken van hoge kwaliteit.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten