Vibora Yarara Radical 12K 2024
  • Vibora Yarara Radical 12K 2024
  • Vibora Yarara Radical 12K 2024

Vibora Yarara Radical 12K 2024

PVP: € 350,00
€ 349,95
-1% Vibora
Vibora Yarara Radical A000447 | Duik in de baan met de Vibora Yarara Radical 12K 2024. Combineert kracht, precisie en elegantie bij elke slag. Voel de verandering bij elke zet!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 8 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora Yarara Radical 12K padelracket

De Vibora Yarara Radical 12K 2024 blinkt uit als een juweeltje in de uitgestrekte oceaan van padelrackets en biedt een unieke combinatie van innovatief ontwerp en prestaties. Met een palet dat resoneert met kwaliteit en professionaliteit, garandeert het spelers een ongeëvenaarde controle en kracht in elke wedstrijd.

Door traditie te combineren met technologie, belooft dit racket van het prestigieuze merk Vibora je ervaring op de padelbaan te transformeren. Het biedt extra kracht omdat het de balans iets hoger heeft liggen. Bovendien weerspiegelen het ontwerp en de constructie van dit racket het streven van Vibora naar uitmuntendheid, en elke slag met dit racket getuigt van zijn superioriteit.

Kenmerken van de Vibora Yarara Radical 12K 2024 padel racket

  • Model met druppelvorm - diamantvorm om het sweet spot te optimaliseren.
  • Balans gericht naar de top voor extra kracht bij elke slag.
  • Gemaakt van 12k carbonweefsel voor ongeëvenaarde duurzaamheid en lichtheid.
  • Middelharde tot harde touch dankzij het EVA-schuim met medium-hoge dichtheid in de kern.
  • Glanzende ruwe afwerking die het effect bij balcontact verbetert.
  • Maakt deel uit van de Vibora 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is speciaal ontworpen voor spelers die de voorkeur geven aan de backhandpositie en biedt extra kracht bij het slaan. Ideaal voor degenen die niet alleen prestaties zoeken, maar ook stijl en onderscheiding op de padelbaan.

Waarom zal het je bevallen?

De Vibora Yarara Radical is niet zomaar een racket, het is een statement. Het zorgvuldige ontwerp en de afwerking garanderen dat je niet alleen speelt, maar dit met stijl en vertrouwen doet. Elke keer dat je het veld betreedt, voel je de exclusiviteit en dominantie die het biedt.

Ontdek meer over het merk Vibora

Vibora heeft vanaf het begin een standaard gezet in de wereld van padel door traditie en vooruitgang te combineren om rackets van de hoogste kwaliteit te produceren. Hun geschiedenis getuigt van innovatie, toewijding en een onbeperkte passie voor de sport.

In de loop der jaren heeft Vibora zich ontwikkeld, maar hun toewijding aan uitmuntendheid is constant gebleven. Elk racket dat ze uitbrengen, weerspiegelt hun toewijding aan kwaliteit, hun verbondenheid met de padelgemeenschap en hun wens om de grenzen van de sport te verleggen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten