Vibora Black Mamba Elite 3K 2024
  • Vibora Black Mamba Elite 3K 2024
  • Vibora Black Mamba Elite 3K 2024

Vibora Black Mamba Elite 3K 2024

PVP: € 230,00
€ 229,95
-1% Vibora
Vibora Black Mamba Elite 3K A000438 | Ervaar padel op zijn best met de Vibora Black Mamba Elite 3K 2024. Een veelzijdig padel racket met een innovatief design en uitzonderlijke prestaties
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora Black Mamba Elite 3K padelracket

Ontdek de Vibora Black Mamba Elite 3K 2024, een padel racket dat je een unieke ervaring op de baan biedt. Het hybride ontwerp combineert de druppel- en diamantvorm, met gescheurde details aan de zijkanten van de brug, waardoor het buitengewoon veelzijdig is. Met een kern van EVA Pro-rubber met gemiddelde dichtheid en een gladde 3D-afwerking verbetert dit racket aanzienlijk het balcontact.

De Black Mamba Elite 3K 2024 blinkt uit in balans, met een druppelvorm en een gemiddelde balans die het veelzijdig maakt in zowel verdediging als aanval. Het is opgebouwd met 3K carbonweefsel voor extra stevigheid en biedt een ongelooflijk gevoel dankzij de EVA Pro-kern met medium-zachte dichtheid. De versterkingen aan de zijkanten zorgen voor een grote stijfheid.

Kenmerken padel racket Vibora Black Mamba Elite 3K 2024

  • Hybride vorm voor veelzijdigheid in het spel.
  • Constructie van 3K carbon voor extra stevigheid.
  • EVA Pro-kern met medium-zachte dichtheid voor een uitzonderlijk gevoel.
  • 3D-ruw oppervlak voor nauwkeurige effecten op de bal.
  • Versterkingen aan de zijkanten voor meer stijfheid.
  • Maakt deel uit van de Vibora 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is speciaal ontworpen voor gevorderde sporters die willen uitblinken op de baan. De veelzijdigheid in het spel, balans en het vermogen om effecten te genereren, maken het ideaal voor spelers die zowel in verdediging als aanval willen verbeteren.

Waarom ga je ervan houden?

Naast zijn uitzonderlijke technische prestaties biedt de Vibora Black Mamba Elite 3K ook een indrukwekkende esthetiek. In deze editie keert hij terug met een zichtbare carbonafwerking en details in fluorescerend geel die je niet alleen helpen om te winnen, maar ook om op te vallen op de baan. Wacht niet langer en voel het verschil!

Ontdek meer over het merk Vibora

Vibora is een merk dat wordt erkend vanwege hun toewijding aan innovatie en excellentie in de wereld van padel. Gedurende hun geschiedenis hebben ze een gepassioneerde betrokkenheid bij de sport en de padelgemeenschap getoond. Elk racket dat ze produceren weerspiegelt hun voortdurende zoektocht naar kwaliteit en hun verlangen om het spel naar nieuwe hoogten te tillen.

Hun productcollectie beperkt zich niet alleen tot rackets, ze bieden ook hoogwaardige padelkleding, rugzakken, tassen en accessoires om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers. Ontdek waarom Vibora een betrouwbare keuze is voor padelliefhebbers!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten