Head Padel rackets

Head Padel rackets

Koop goedkopere koppadel rackets met cadeaus , wij helpen u bij het kiezen van het model dat u nodig heeft. Head bouwt padel rackets van zeer hoge kwaliteit voor World Padel Tour spelers, Fernando Belasteguin en Sanyo Gutiérrez zijn enkele van de spelers die het heeft behouden, zijnde de modellen die de afgelopen jaren het meest succesvol waren met de Head Graphene 360 ​​​​Alpha en de Speed ​​​​Pro X.

De racketcollecties die Head uitbrengt, behoren tot de beste in de wereld van padel omdat ze een uitstekende afwerking hebben, ze produceren EVA-kernen, maar ze hebben bijna allemaal FOAM-rubber.

Filter

Head padel rackets goedkoop kopen

De collectie onderhoudt modellen van voorgaande jaren met de nieuwe Alpha Pro , Alpha Elite en Alpha Motion aangezien het versies zijn die het afgelopen seizoen perfect hebben gewerkt. Dit jaar zijn het de powerseries die als belangrijkste nieuwigheden zijn gepresenteerd, waaronder de Head Graphene Touch Delta Hybrid en de Graphene Touch Delta Pro.

De Graphene Touch Delta Hybrid Bela is de maatstaf en ster van de collectie van de voorbije jaren, waar Fernando Belasteguin mee speelt en die ook het hele jaar zal doorgaan. Het is een powermodel, diamantformaat, met een hoge balans, bedoeld voor gevorderde spelers.

Als u op zoek bent naar goedkopere padel rackets met vergelijkbare kwaliteiten, hebben we de Delta Pro , een ander Head power-model maar met een lagere prijs. Daaronder zou de Delta Elite zijn, het kleine zusje van de drie padel rackets die het goedkoper maakt door geen grafeen in het gezicht op te nemen, omdat het is gemaakt van glasvezel.

Uitverkoop Head Padel 2023

Het favoriete product van de meeste spelers is de Head Speed ??Pro X, die in 2022 en 2023 op de markt is gebleven als vlaggenschip van het merk. Het valt vooral op door het balgevoel dat het heeft, de brede sweetspot en hoe goed het zowel aan de achterkant van het veld als bij het net speelt. Het is de vervanger van de Alpha Pro.

De Alpha Pro is het model waarmee Sanyo Gutiérrez op het professionele circuit speelde, als een van de spelers met de beste pols en techniek op het circuit, kwaliteiten die natuurlijk worden overgedragen op de Speed ??Pro.

Voortbordurend op het Speed assortiment, zijn er 3 padel rackets, de Speed ????Motion, met functies die vergelijkbaar zijn met zijn oudere zus, maar met een lager gewicht, waardoor het ideaal is voor vrouwen of spelers die op zoek zijn naar een lichter racket met veel controle.

Daaronder zouden we de Speed ????Elite hebben, die verschilt van de andere twee doordat hij geen grafeen in zijn frame of op zijn gezicht heeft verwerkt, integendeel, hij heeft glasvezel, wat hem een ??beter beheersbare, snelle en waarmee het heel gemakkelijk is om vooruitgang te boeken en een hoger niveau te bereiken.

Hieronder zou de Zephyr Pro zijn, die een rond formaat heeft, licht, met uitstekende controle die is vervaardigd in 3 versies, een voor vrouwen en twee versies met twee verschillende gewichten, de 3 bevatten grafeen in hun constructie, dus de prijsverhouding is uitstekend .

Kop - padel rackets met hun kenmerken in detail:

 • Grafeen om de duurzaamheid te vergroten.
 • Zacht rubber om de prestaties op de baan te verbeteren.
 • C-ring , verbetering toegepast om de sweet spot te verbeteren en onze fouten te vergeven. Naast het hebben van een mal die de regels in het creatieproces overtreedt, heeft het een prismavorm.
 • Head Graphene XT , het materiaal dat door de padel rackets wordt gebruikt, verhoogt de duurzaamheid en absorbeert trillingen beter.
 • Power Foam , is het interne rubber dat de high-end modellen hebben, het rubber is zacht en hardheid wordt bereikt met grafeen, koolstof of glasvezel.
 • Smart Bridge , is de brug die de nieuwe Alpha heeft, het maakt het zeer comfortabel om met dit soort modellen te spelen, omdat ze fouten vergeven en trillingen absorberen, het zijn de modellen met het meeste comfort.

Een ander groot succes van Head en zonder twijfel het best verkochte model is de Alpha Pro , een racket ontworpen voor alle doelgroepen, zeer gecompenseerd. Volledig gecompenseerd in kracht en controle, wat past bij elke speler en het racket waarmee speler Sanyo Gutiérrez dit jaar speelt, naast het dragen van de bijpassende Head-racketschoenen .

Het damesracket dat in deze gevallen meestal wordt aanbevolen, is de Zephyr Ultra light , omdat het gewicht erg laag is en het zich perfect aanpast aan het vrouwelijke publiek of het damesassortiment.

Head 2023, catalogus beschikbaar

WPT-spelers zoals Sanyo Gutiérrez, Andoni Bardasco, Alejandra Salazar en Eli Amatriain gebruiken ze voor hun wedstrijden.

Net als de rest van de merken volgen alle Head-modellen voor padel hetzelfde patroon als de rest van de merken en verdelen ze in drie soorten rackets, afhankelijk van het type spel en het niveau van de speler.

Controle, kracht of veelzijdigheid, hoewel de controlemechanismen proberen ze niet in de diepte te vervaardigen:

 • Besturing: Graphene Touch Zephyr 2022, Graphene Touch Zephyr Ultra Light, ze zijn erg licht met een lage balans en een goede sweet spot, degenen met de beste precisie.
 • Veelzijdig: Head Speed ??Pro X en Speed ??Pro, natuurlijk uit dezelfde serie, de nieuwigheid zijn de Speed ??Motion en de Speed ??Elite, verder met de Graphene Gamma Pro en de Gamma Motion, ze zijn druppelvormig rackets, zeer uitgebalanceerd in zowel kracht als controle.
 • Kracht: Graphene Touch Delta Pro, Graphene Touch Delta Hybrid, Graphene Touch Delta Elite, ze hebben een diamantvorm, meer technische rackets die heel goed werken op de baan. Dit seizoen is de Head Graphene Touch Delta Motion Blue uitgekomen, een nieuw padel racket dat lichter is dan het racket dat Bela droeg, maar met dezelfde kenmerken.
 • Goedkoop: Graphene Touch Alpha Elite, Graphene Delta Camo, Flash, het ideale moment om Head-aanbiedingen te kopen is aan het einde van het seizoen of exclusief. De Head Evolution Bela is de eerste prijs van het merk voor al die spelers die beginnen met padel spelen en op zoek zijn naar een initiatie padel racket.
 • Ook met de Junior serie is rekening gehouden door Head , bijvoorbeeld met de Head Bela Junior. De Tornado kan een van de goedkope producten zijn, waartegen het een heel oude mal is.

Dit zijn de meest gevraagde producten, met name de Head padel racketassen en die je met grote kortingen voor de beste prijs kunt vinden.

Natuurlijk kun je de rackets kiezen die je in onze online winkel hebt, afhankelijk van je type spel, altijd goedgekeurd door je vertrouwde winkel, waar je veilig en betrouwbaar kunt kopen, naast gratis verzending en cadeaus op al je aankopen. .

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 5,00 - € 315,00

Gewicht:

Gewicht: