Head Speed Pro
  • Head Speed Pro
  • Head Speed Pro

Head Speed Pro

PVP: € 320,00
€ 165,58
-49% Head Padel
Padelpadel Head Speed Pro | Presteer op je beste niveau met dit hoogwaardige Head-racket, een model dat wordt gekenmerkt door zijn balans en constructie met grafeen en carbon
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racketHead Speed Pro 2023

Koop in onze online padelwinkel de nieuwe Head Padel 2023-collectie met modellen voor alle niveaus en speelstijlen. Koop het nieuwe Speed Pro padelracket in grijstinten, een model dat ongeveer 370 gram weegt en met een combinatie van koolstof en glasvezel die het meer weerstand en aanraking geeft.

Op de baan is het zeer uitgebalanceerd omdat het een oversized ontwerp heeft met een medium balans, dus het presteert zeer goed in aanval en verdediging. Binnenin is powerschuimrubber verwerkt, dat een hardere aanraking genereert, maar zonder het kloppende gevoel te verliezen. Ten slotte combineert het de Auxetic-constructie en het slimme brughart voor superieure prestaties.

Head Speed Pro 2023 Kenmerken:

  • Powerfoamrubber voor een drogere touch van de nieuwe Head Speed Pro.
  • Veelzijdig racket door zijn oversized mal en medium balans.
  • Verbeter je spelprestaties dankzij de Auxetic-technologie.
  • Grotere stevigheid door gebruik van carbon.
  • Zorgt voor een brede sweetspot dankzij het geoptimaliseerde sweetspot-systeem.
  • Nieuw slim brughart om trillingen en torsie te elimineren.
  • Transparant vel op het frame om wrijving te voorkomen.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe collectie Head 2023 rackets.

Voor wie is het? Gericht op ervaren atleten met een veelzijdige speelstijl, aangezien de nieuwe Speed Pro zich snel aanpast aan elke speelstijl dankzij zijn druppelvorm en goed gefocuste balans.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de combinatie van materialen wordt een zeer solide en resistente structuur bereikt die de prestaties verbetert. Het presenteert ook een zeer zorgvuldig ontwerp in grijstinten, zodat u een elegant ontwerp in handen heeft dat de aandacht van al uw collega's zal trekken.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging in de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, damestextiel en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten