Head Radical Pro 2024
 • Head Radical Pro 2024
 • Head Radical Pro 2024

Head Radical Pro 2024

PVP: € 231,40
€ 208,22
-11% Head Padel
Head Radical Pro 222034 | Domineer de baan met de Head Radical Pro 2024, Auxetic technologie voor superieure kracht en controle. Zegevier in elk spel met Head!
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 25 juni-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Radical Pro padelracket

Verken de nieuwe grenzen van padel met de Head Radical Pro 2024, een samensmelting van innovatie en technologie ontworpen om je spel naar een hoger niveau te tillen. De Auxetic-technologie biedt je een sensationeel balcontact, waardoor een speelbaarheid wordt gegarandeerd die zich aanpast aan jouw agressieve en veelzijdige speelstijl.

Met de Head Radical Pro 2024 wordt elke beweging een statement op de baan. Het strategisch ontwerp gericht op de balans tussen kracht en controle laat je een ongekend niveau van precisie en spin ontdekken, perfect voor de veeleisende competitiespeler die in jou zit.

Kenmerken Head Radical Pro 2024 padel racket

 • Oversized traanvorm en gemiddelde balans voor een evenwichtige prestatie.
 • Opbouw met 3k carbon weefsel dat de duurzaamheid en prestaties verbetert.
 • Auxetic-technologie voor een verbeterd slaggevoel en meer controle.
 • Control foam voor een zachter aanraking en een snelle respons.
 • Nieuw ontwerp van de dop die vibraties dempt en de druk op de handen vermindert.
 • Onderdeel van de Head 2024 padel rackets collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Head Radical Pro 2024 is de ideale keuze voor gevorderde spelers die regelmatig aan wedstrijden deelnemen en een racket vereisen dat zich aanpast aan alle hoeken van de baan met ongeëvenaarde veelzijdigheid.

Waarom zal je het leuk vinden?

Dit racket valt op door de synergie van zijn materialen en geavanceerde technologieën, en biedt je een sublieme speelervaring. Het ontwerp in zwart met rode details trekt niet alleen de aandacht, maar weerspiegelt ook de passie en kracht die jouw spel karakteriseren.

Ontdek meer over het merk Head

Head, een merk dat in de sportwereld bekend staat om zijn constante streven naar uitmuntendheid en kwaliteit. Elk product is het resultaat van voortdurende innovatie en een onwrikbare toewijding aan atleten, altijd met het doel om de vastgestelde grenzen te overschrijden en de best mogelijke uitrusting te bieden.

Head staat synoniem voor traditie en innovatie in de sport. Sinds de oprichting heeft het de technische evolutie in de wereld van padel en andere racketsporten geleid, altijd met het doel atleten de tools te bieden om hun maximale potentieel te bereiken.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten