Head Radical Motion 2024
  • Head Radical Motion 2024
  • Head Radical Motion 2024

Head Radical Motion 2024

PVP: € 240,00
€ 214,96
-11% Head Padel
Head Radical Motion 222044 | Verleg je grenzen op de baan met het Head Radical Motion 2024 padel racket, perfect voor controle en kracht. Verover elk spel met stijl en efficiënt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Head Radical Motion padelracket

Ontdek innovatie en superieure prestaties met de Head Radical Motion 2024. Dit padel racket is ontworpen om jou een ongeëvenaarde speelbaarheid te bieden, door geavanceerde technologie te combineren met een uitzonderlijk ontwerp dat zich aanpast aan zowel veeleisende spelers als degenen die hun techniek perfectioneren.

Met een perfecte balans tussen kracht en controle is de Head Radical Motion 2024 het gereedschap dat je zal helpen de padelbaan te domineren. Het geoptimaliseerde gewicht en de vergrote sweet spot zullen je fouten vergeven en je toestaan beslissende slagen met gemak en precisie uit te voeren.

Kenmerken padel racket Head Radical Motion 2024

  • Wendbaarheid op de baan dankzij het gewicht van +/- 355 gram, ideaal voor snelle reacties.
  • Oversize traanvorm met een gecentraliseerd evenwicht voor verbazingwekkende veelzijdigheid.
  • Robuuste constructie met 3k koolstofvezelweefsel en grafenen versterking.
  • Uitstekende baluitgang en nauwkeurig gevoel dankzij het control foam rubber.
  • Auxetic technologie ingebouwd voor een krachtige impact en unieke sensaties.
  • Onderdeel van de Head 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Het padel racket Head Radical Motion 2024 is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een licht en handelbaar racket. Speciaal ontworpen om zich aan te passen aan mannen en vrouwen die een balans tussen kracht en controle willen, wat het snel beheersen van elk deel van de baan vergemakkelijkt.

Waarom zal het je bevallen?

Wat je het meest zal bevallen aan de Head Radical Motion 2024 is de handelbaarheid en het opvallende ontwerp. Reageer snel op de meest gecompliceerde ballen en geniet van de stijl die het toevoegt met zijn zwarte esthetiek en levendige rode accenten.

Ontdek meer over het merk Head

Head is een baken van kwaliteit en uitmuntendheid in de wereld van padel. Sinds het begin heeft het zich ingezet voor de ontwikkeling van innovatieve producten die voldoen aan de behoeften van de meest ambitieuze spelers, altijd met het doel hun spel naar een hoger niveau te tillen.

De traditie van Head in de evolutie van padel is duidelijk in elk van hun producten. Het merk heeft niet alleen de technische evolutie van de sport gevolgd, maar deze ook geleid, door het aanbieden van rackets zoals de Head Radical Motion 2024, ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende sporters.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Speler: Vrouw Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel, Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten