Head Extreme Motion 2024
  • Head Extreme Motion 2024
  • Head Extreme Motion 2024

Head Extreme Motion 2024

PVP: € 240,00
€ 214,22
-11% Head Padel
Head Extreme Motion 223023 | Koop het Head Extreme Motion 2024 racket en til je spel naar een hoger niveau met zijn kracht en geavanceerd ontwerp. Ideaal voor competitieve spelers. Voel de kracht en maak het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Extreme Motion padel racket

Dompel jezelf onder in de wereld van padel met de Head Extreme Motion 2024. Dit hoogwaardige racket, zorgvuldig ontworpen voor gevorderde en professionele spelers, herdefinieert de normen van kracht en wendbaarheid in de sport. Met zijn unieke diamantvormige mal en de meest innovatieve technologieën, zoals de Auxetic-technologie en de zachte dop aan de basis van het handvat, garandeert het een uitzonderlijke prestatie op het veld. Of je nu competitief speelt of gewoon je eigen grenzen wilt overtreffen, de Head Extreme Motion 2024 is je perfecte partner.

Kenmerken Head Extreme Motion

  • Diamantvormige mal voor kracht en wendbaarheid.
  • Handvat met zachte dop technologie die trillingen vermindert.
  • Hybride slagmateriaal, combinatie van carbon en glasvezel.
  • Auxetic-technologie die superieure kracht en uitzonderlijk gevoel biedt.
  • Extreme Spin-technologie die het effect op de bal vermenigvuldigt.
  • Behoort tot de Head 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Het Head Extreme Motion 2024 racket is speciaal ontworpen voor spelers die meerdere keren per week concurrerend spelen. Dankzij het handvat dat trillingen vermindert en zijn diamantvormige mal, is het ideaal voor degenen die kracht zoeken in hun spel.

Waarom ga je het geweldig vinden?

Je zult verliefd worden op de Head Extreme Motion vanwege zijn comfortabele slag en geweldige baluitvoer. Voer lifts uit zoals je nog nooit eerder hebt gedaan en voel de lichtheid en balans bij elke beweging.

Ontdek meer over het merk Head

Head, marktleider in de sportsector, heeft altijd synoniem gestaan voor innovatie en uitmuntendheid. Sinds het begin heeft het de wereld van padel revolutionair veranderd door producten van hoge kwaliteit en superieur design aan te bieden.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Grafeen Ruwheid 3d
Onze beste producten