Head Speed Pro X
  • Head Speed Pro X
  • Head Speed Pro X

Head Speed Pro X

PVP: € 380,00
€ 198,31
-48% Head Padel
padelschoen Speed Pro X | Haal je beste foto's met dit veelzijdige Headracket, een zeer goed gecompenseerd model en vervaardigd met de beste technologieën en het beste ontwerp van het merk
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Speed Pro X 2023 padel racket

Ontdek de nieuwe serie veelzijdige Head Padel 2023-rackets, daar vind je modellen die zijn aangepast aan alle behoeften. Koop het nieuwe Speed Pro X padelracket in zwart en grijs logo. Het behoudt zijn karakteristieke druppelvorm met een wat hogere balans. Het is niet koppig, maar het is vooral degene die opvalt met de balans een beetje hoger.

Wat de fabricage betreft, is grafeen gebruikt in combinatie met Auxetic-technologie, die de structuur meer weerstand geeft en de prestaties verbetert. Binnenin is powerfoam verwerkt, wat hem extra kracht geeft, maar zonder aan comfort in te boeten. Tot slot heeft hij ook nog een slim brughart, wat zorgt voor veel stabiliteit bij het slaan.

Head Speed Pro X zwart, kenmerken:

  • De Head Speed Pro X wordt goed gecompenseerd door zijn Druppelformaat en medium balans.
  • Kern met powerfoam om balvermogen of kracht niet te verliezen.
  • Van de Speed-serie is het degene met de balans wat hoger.
  • Sterke en stijve structuur met constructie met grafeen en koolstof.
  • Het behoudt een goede sweet spot dankzij het geoptimaliseerde sweet spot systeem.
  • Stabiliteit bij het slaan met de slimme brugtechnologie van het hart.
  • Nieuwe Auxetic-technologie die zijn prestaties op het circuit verbetert.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe collectie Head 2023 rackets.

Voor wie is het? Ideaal voor professionele of gevorderde spelers die op zoek zijn naar een goede balans tussen kracht en controle, aangezien de nieuwe Speed Pro X een veelzijdig racket wordt dat zeer goed reageert, zowel op het net als op de baan.

Waarom zal je het leuk vinden? U zult niet alleen genieten van de beste technologieën van het merk, maar ook van een geweldig esthetisch ontwerp. U zult genieten van de nieuwe afwerking met zwarte en grijze details, zonder twijfel een van de meest elegante in de nieuwe Head-collectie.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten