Head Speed Motion
  • Head Speed Motion
  • Head Speed Motion

Head Speed Motion

PVP: € 260,00
€ 234,00
-11% Head Padel
padel racket de padel Speed Motion | Uitstekende beheersbaarheid met dit hoogwaardige Head-racket, een model uit de nieuwe Speed-serie dat wordt gekenmerkt door zijn lichtheid en geschikt is voor meisjes
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Speed Motion 2023 padel racket

We zijn de eersten die het Head Padel 2023 -nieuws presenteren, zodat u ze voor de beste prijs kunt krijgen. Ontdek het nieuwe oranje SpeedMotion padelracket, een model dat zeer goed uitgebalanceerd en lichter van gewicht is en dus een geweldige balans biedt tussen kracht en controle, evenals beheersbaarheid.

Hij deelt de fabricage met de Speed Pro, omdat hij iets lichter is. Dus presenteert het de Auxetic-technologie die zijn prestaties verbetert, evenals het slimme brughart. Voor het oppervlak combineert het koolstof met glasvezel, wat het een drogere touch geeft en dankzij de kern van powerfoam genereert het zeer goede sensaties bij het slaan.

Head Speed Motion-functies

  • Extra grote mal met medium balans van de nieuwe Head Speed Motion.
  • Ontworpen met een lager gewicht, waardoor de beheersbaarheid wordt verbeterd.
  • Dankzij het schuimrubber zorgt het voor een zeer comfortabele touch en een goede stoot.
  • Sweet Pot-technologie die de sweetspot verbreedt om geen gemakkelijke ballen te missen.
  • Gemaakt met glasvezel en koolstof om het meer weerstand te bieden.
  • Slimme brugversteviging in het hartgebied die trillingen vermindert.
  • Superieure prestaties dankzij Auxetic-technologie.
  • Geavanceerd assortiment Head 2023 damesrackets.

Voor wie is het? Gericht op zowel meisjes als jongens die op zoek zijn naar een licht en veelzijdig racket, aangezien de nieuwe Speed Motion een perfecte balans biedt tussen kracht en controle om elk deel van het veld snel te kunnen domineren.

Waarom zal je het leuk vinden? Door zijn gewicht is hij zeer handzaam, waardoor je snel kunt reageren op de moeilijkste ballen. Het biedt ook een zeer coole esthetiek dankzij de combinatie van zwart met het centrale logo en een deel van het hart in oranje.

Lees meer over het merk HEAD

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe Head Padel-catalogus voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft gekozen voor nieuwe materialen en technologische systemen om een perfect resultaat op het circuit te behalen.

Momenteel is het goed aanwezig op de World Padel Tour door toedoen van topspelers zoals Arturo Coelho, Ari Sánchez of Paula Josemaria. Zonder twijfel de beste garantie die het bedrijf kan bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten