Nieuwe Head Speed ​​​​2023 padel rackets, totale vernieuwing

Haal je beste spel naar boven met de collectie Speed ​​padel rackets ontwikkeld door Head, zeer uitgebalanceerde modellen die zich aanpassen aan de meest geavanceerde spelers

We presenteren de nieuwe serie Speed Head padel rackets , bestaande uit hoogwaardige rackets die zijn aangepast aan de behoeften van elke speler. De nieuwe Speed serie vervangt de oude Alpha modellen , zodat ze de meest veelzijdige rackets van HEAD worden, die de speler gelijke delen controle en kracht bieden, evenals geweldige wendbaarheid voor een sneller spel.

Vandaag gaan we alle details bekijken van de high performance modellen: de Speed Pro X, de Speed Pro, de Speed Motion en de Speed Elite. Naast nog een instapmodel zoals de Speed Evo.

Head Speed Pro X
Head Speed Pro X

Analyse en meningen van de Head 2023 padel rackets

Alle modellen delen functies en prestaties: daarom zijn ze ontworpen in een centraal gebalanceerd Druppelformaat om de perfecte balans tussen kracht en controle te bereiken .

Wat de technologieën betreft, ze bevatten Auxetic-technologie die een onverslaanbaar gevoel genereert bij het slaan, Power Foam rubberen kern om extra kracht te bereiken, evenals een nieuwe zachtere dop die het comfort verbetert.

Head Speed Motion 2023

Head Speed Motion 2023

AANBIEDING: € 233,00
Adviesprijs: € 260,00

  • Vorm: druppel
  • Spel: multifunctioneel
  • Gewicht: 355-365

Head Speed Motion 2023

De Speed serie staat onder leiding van Ari Sánchez , nummer één in de WPT-damesranglijst en die de strijd aangaat met de nieuwe Head Speed Motion.

Het is het lichtste racket in het Speed 2023 assortiment , ongeveer 360 gram en het is vervaardigd met een hybride oppervlak, dat wil zeggen, het combineert koolstof met glasvezel.

Het resultaat is een meer elastische touch en is perfect voor zowel meisjes als jongens die op zoek zijn naar veelzijdigheid en beheersbaarheid.

Head Speed Pro X 2023

Headsnelheid Pro X 2023

AANBIEDING: € 341,00
Adviesprijs: € 380,00

  • Vorm: druppel
  • Spel: multifunctioneel
  • Gewicht: 365-375

Head Speed Pro X 2023

We gaan verder met het topmodel van Head 2023 : de Head Speed Pro X. Nou, hij verschilt van de anderen vanwege zijn 12K koolstofsamenstelling , dus zijn aanraking is harder, waardoor hij meer kracht en controle krijgt bij de slag.

Zijn gewicht is ongeveer 375 gram en hij biedt superieure prestaties op het circuit.

Head Speed Pro 2023

Headsnelheid Pro 2023

AANBIEDING: € 287,90
Adviesprijs: € 320,00

  • Vorm: druppel
  • Spel: multifunctioneel
  • Gewicht: 365-370

Head Speed Pro 2023

Het is de beurt aan Head Speed Pro , het is de vervanger van de mythische Alpha Pro van voorgaande jaren, dezelfde vorm en dezelfde kenmerken.

Ideaal voor spelers van hoog niveau die op zoek zijn naar een veelzijdig en snel racket, aangezien het met een gewicht van ongeveer 370 gram iets lichter is dan de Speed Pro X.

Het is echter niet zo moeilijk omdat het slagoppervlak is samengesteld uit glasvezel en koolstof .

Head Speed Elite 2023

Headsnelheid Elite 2023

AANBIEDING: € 197,95
Adviesprijs: € 220,00

  • Vorm: druppel
  • Spel: multifunctioneel
  • Gewicht: 365-375

Head Speed Elite 2023

We gaan verder met de Head Speed Elite, het meest comfortabele model in de Speed serie omdat het is gemaakt met glasvezel aan de oppervlakte, een elastischer materiaal dat het zachter maakt dan de andere modellen .

Dankzij dit zachte rubber biedt hij een grotere baloutput , waarvoor hij wat kracht moet opofferen . Het is ideaal voor spelers van gemiddeld tot hoog niveau die op zoek zijn naar meer comfort in het spel.

Head EVO Speed 2023

Nerbo WPT 2022

AANBIEDING: € 80,00 Adviesprijs: € 90,00

  • Vorm: druppel
  • Spel: multifunctioneel
  • Gewicht: 365-375

Head EVO Speed 2023

En we eindigen met het instapmodel , de Head Speed Evo . Het is een model van de meest basale serie, ideaal om te beginnen met spelen en de techniek te leren .

Het geeft de atleet de kracht en controle die ze nodig hebben, evenals veel comfort.

Als we naar de constructie kijken, combineert het het innegra-systeem in het framegebied om een meer resistente structuur en glasvezel op het oppervlak te bereiken, wat de speelbaarheid verbetert. Er is schuim gebruikt voor de kern, wat zorgt voor een zeer comfortabele aanraking, een grotere balopbrengst en veel zachtheid in de aanraking.

Om samenvattend af te sluiten, de 4 high-end modellen zijn geschikt voor spelers van hoog niveau die op zoek zijn naar veelzijdige padel rackets , waarbij de Speed Pro X de sterkste is en waarmee extra power wordt behaald .

De Speed Pro en Speed Motion zijn het meest handelbaar door hun lichtere gewicht en de Speed Elite het zachtst door zijn glasvezel constructie.

Kies het model dat het beste bij je past en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe Head 2023 Speed rackets .