Head Evo Speed
  • Head Evo Speed
  • Head Evo Speed

Head Evo Speed

PVP: € 90,00
€ 52,95
-42% Head Padel
padel Head Evo Speed | Verhoog je niveau in elke wedstrijd met dit initiatie Head-racket, een model waarmee je kunt genieten van geweldige controle, goede stoten en een comfortabele touch
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Evo Speed 2023 padel racket

Leer de techniek terwijl je geniet van padel met het Evo Speed padel racket in grijs, een model uit de meest basale serie die Head Padel presenteert voor 2023. Dankzij het Druppelformaat en gerichte balans biedt het de kracht en controle die de speler heeft zowel vanaf de onderkant van het veld als in de buurt van het net nodig.

Als we naar de constructie kijken, combineert het het innegra-systeem in het frame om een meer resistente structuur te krijgen met glasvezel op het oppervlak, wat de speelbaarheid verbetert. Voor de kern is schuimrubber gebruikt, wat zorgt voor een zeer comfortabele aanraking, een grotere balopbrengst en veel zachtheid.

Kop Evo Speed in grijs, kenmerken:

  • Constructie van de Head Evo Speed met extra grote mal en gecentreerde balans.
  • Er zijn flexibele materialen gebruikt om een snelle aanpassing te garanderen.
  • Zachtere aanraking en minder trillingen dankzij de schuimrubberen kern.
  • Versterkte structuur voor meer weerstand en duurzaamheid.
  • Glasvezel op de vlakken, waardoor het een meer elastische touch krijgt.
  • padel racket voor beginners die ons zal helpen vooruitgang te boeken.
  • Een van de Head 2023 initiatierackets.

Voor wie is het? Perfecte optie voor jongens die hun eerste slagen beginnen te maken of die af en toe spelen en een uitgebalanceerd racket nodig hebben, met een zachte aanraking die ook niet te duur is.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een goedkoop Head-racket is dat zijn functie perfect vervult, geweldige prestaties levert aan de atleet en een geweldig ontwerp. In deze editie presenteert het een esthetiek die erg lijkt op de Speed Pro, waarbij grijs- en zwarttinten worden gecombineerd.

Lees meer over het merk HEAD

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe Head Padel-catalogus voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft gekozen voor nieuwe materialen en technologische systemen om een perfect resultaat op het circuit te behalen.

Momenteel is het goed aanwezig op de World Padel Tour door toedoen van topspelers zoals Arturo Coelho, Ari Sánchez of Paula Josemaria. Zonder twijfel de beste garantie die het bedrijf kan bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten