Vibora Head black 2024
 • Vibora Head black 2024
 • Vibora Head black 2024

Vibora Head black 2024

PVP: € 190,08
€ 74,34
-61% Vibora
Vibora Head black 26703-P | Ontdek de Vibora Head Black 2024, met geavanceerde technologie en uitzonderlijk ontwerp voor superieur spel op de baan. Verhoog je prestaties nu!
Schrijf een beoordeling
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 25 juni-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora Head black padelracket

Duik in het universum van padel met de nieuwe Vibora Head Black 2024, een juweel van technologie en design bedacht om jouw speelwijze te revolutioneren. Dit padelracket valt niet alleen op door zijn indrukwekkende esthetiek, maar ook door zijn vermogen om uitzonderlijke prestaties op de baan te leveren, waardoor het de perfecte bondgenoot wordt voor de meest veeleisende spelers.

De Vibora Head Black 2024 combineert innovatie en traditie, en biedt een ongeëvenaard precisie-instrument. Met dit racket in je hand wordt elke slag een verklaring van intentie, bewijzend dat je klaar bent om het spel te domineren en je stijl naar het volgende niveau te tillen.

Kenmerken van het Vibora Head Black 2024 padelracket

 • Tranenvormige ontwerp dat een perfecte balans biedt.
 • Veelzijdig, ideaal voor spelers die op zoek zijn naar veelzijdigheid.
 • Gemaakt van carbon voor meer duurzaamheid en kracht.
 • Kern van EVA Soft rubber, die comfort en een uitstekende respons bij de bounce verzekert.
 • Minimaliseert trillingen, wat een meer gecontroleerd spel mogelijk maakt.
 • Onderdeel van de Vibora rackets collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Vibora Head Black 2024 is bedacht voor die intermediate of gevorderde spelers die precisie en controle op de baan waarderen. Als jij iemand bent die geniet van een racket met een uitzonderlijke respons, die jouw speeltechniek aanvult en verhoogt, dan is dit de perfecte keuze voor jou. Leid het spel met meesterschap en vertrouwen.

Waarom zal het je bevallen?

De Vibora Head Black 2024 valt niet alleen op door zijn indrukwekkende aanwezigheid op de baan, maar ook door het speelgevoel dat het biedt. Vanaf het eerste contact zul je merken dat dit geen gewoon racket is; zijn evenwicht tussen kracht en controle is uitzonderlijk, waardoor nauwkeurige en krachtige slagen mogelijk zijn zonder het comfort te offeren dat je bij elke slag voelt.

Ontdek meer over het merk Vibora

Vibora heeft zich gepositioneerd als een toonaangevend merk in de wereld van padel, dankzij zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting heeft Vibora de behoeften van spelers weten te interpreteren, producten aanbiedend die niet alleen voldoen, maar de verwachtingen overtreffen.

Met een rijke geschiedenis van successen en een veelbelovende toekomst, blijft Vibora aantonen waarom het een van de favoriete merken is onder professionals. Zijn rackets, zoals de Vibora Head Black 2024, zijn het resultaat van voortdurend onderzoek en een onwrikbare passie voor de sport.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten