Vibora Black Mamba Xtreme 3K 2024
  • Vibora Black Mamba Xtreme 3K 2024
  • Vibora Black Mamba Xtreme 3K 2024

Vibora Black Mamba Xtreme 3K 2024

PVP: € 185,00
€ 183,43
-1% Vibora
Vibora Black Mamba Xtreme 3K A000442 | Domineer de baan met de Vibora Black Mamba Xtreme 3K 2024. Kracht en stijl voor de gevorderde speler. Mis de kans niet om te zegevieren!
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora Black Mamba Xtreme 3K padelracket

Duik in de wereld van padel met het laatste fenomeen van Vibora, de Vibora Black Mamba Xtreme 3K 2024. Het hybride ontwerp en de opvallende fluorescerende gele kleur zullen je het middelpunt van de aandacht op de baan maken, terwijl de geavanceerde samenstelling de kracht en verdediging biedt die agressieve spelers verlangen.

Het Black Mamba Xtreme 3K model is meer dan een simpel padel racket; het is een verlengstuk van je passie voor het spel. Zorgvuldig ontworpen met een pro emn multidensity EVA schuim samen met een 3k carbon oppervlak met een glanzende 3D afwerking om kracht en controle in evenwicht te brengen, biedt Vibora je een dodelijk wapen om elk spel in het jaar 2024 te domineren.

Kenmerken Vibora Black Mamba Xtreme 3K padel racket

  • Hybride druppelvorm voor een optimale sweet spot en extra kracht.
  • Medium-hoog balans voor krachtige slagen.
  • Pro Soft multidensity EVA schuim voor een uitzonderlijk gevoel.
  • Carbon tubular die weerstand en duurzaamheid biedt.
  • 3K carbon oppervlak met 3D-getextureerde afwerking voor verbeterde effecten.
  • Onderdeel van de Vibora rackets collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Het Black Mamba Xtreme 3K is ontworpen voor de gevorderde speler die weet dat de perfecte balans in een racket het verloop van een wedstrijd kan veranderen. Ideaal voor degenen die willen uitblinken zowel in verdediging als in aanval, dichtbij en achterin het veld.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult verliefd worden op de Black Mamba Xtreme 3K niet alleen vanwege zijn onberispelijke prestaties op de baan, maar ook vanwege zijn avant-garde ontwerp. Vibora verhoogt de standaard met een stijl die de meest geavanceerde technologie combineert met een indrukwekkende esthetiek.

Ontdek meer over het merk Vibora

Vibora Padel heeft zijn reputatie opgebouwd door innovatie en toewijding aan kwaliteit. Vanaf het begin heeft het zich onderscheiden door het aanbieden van high-performance uitrusting aan padel spelers, waarbij cutting-edge technologie wordt gecombineerd met exclusieve ontwerpen die opvallen op de baan.

De lancering van de Black Mamba Xtreme 3K weerspiegelt de filosofie van Vibora: de grenzen van het conventionele overschrijden en atleten de tools bieden om uitmuntendheid te bereiken. Met elke nieuwe collectie, volgt Vibora niet alleen de trend, maar definieert deze.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten