Munich padel rackets

Munich padel rackets

We presenteren de nieuwe padel racketcollectie Munich 2022 , die beetje bij beetje duizenden spelers heeft veroverd. Alle padel rackets zijn gemaakt met de beste materialen op de markt naast een onberispelijk ontwerp, met als eindresultaat geweldige prestaties op het circuit.

Koop de topmodellen in onze online padelwinkel: de Fission, de Atomik of de Magneto, de modellen gericht op professionele spelers die al op de circuits van de beste circuits te zien zijn. Nu kunt u ze voor de beste prijs krijgen in onze online padelwinkel.

Selectie van rackets Munich Padel 2022

Filter

Complete padelcollectie uit Munich

Dit seizoen lanceert het merk een complete collectie rackets om padel te spelen, waar we hoogwaardige mallen kunnen vinden en ook andere, meer betaalbare rackets voor beginnersniveaus. Hoewel het een merk is dat zich meer heeft gericht op sportveters, is het er dankzij zijn werk en innovatie in geslaagd een gat te slaan tussen de grote concurrenten.

Kies je beste bondgenoot op basis van je speelstijl:

  • Munich powerrackets: je kunt kiezen tussen de Electro of de Magneto, 2 modellen voor gevorderde spelers, 100% carbon maar met verschillende rubbers, de Electro is harder dan de Magneto.
  • Munich veelzijdige rackets: domineer elk deel van het veld met de Atomik, een uitgebalanceerd racket waarmee je kunt verdedigen en aanvallen dankzij zijn formaat en balans.
  • Munich-controlerackets: omvat de nieuwe Fission voor professionele spelers, evenals de Atmosphere en Ungravity voor atleten van gemiddeld niveau, omdat ze zijn gemaakt met flexibelere materialen.

Materialen en technologieën uit Munich

In de nieuwe collectie heeft het materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt, zoals bijvoorbeeld interlaced 12k of 3k carbonweefsel dat al zijn padel rackets een grote weerstand geeft. Eva-rubber is ook gebruikt in verschillende dichtheidsgraden om een harder of zachter gevoel te krijgen, afhankelijk van de behoeften van elke speler.

Wat de technologieën betreft, omvat dit seizoen:

  • Ruw oppervlak: laatste laag met reliëf voor een ruwe textuur en meer contact met de bal. Dit type afwerking verdwijnt niet bij gebruik en verbetert de effecten.
  • Comfort Hit Area: systeem dat de sweet spot van het racket verbreedt om de controle op off-center ballen niet te verliezen, waardoor ongeforceerde fouten worden verminderd.
  • X-grip Ergonomic: nieuw gripontwerp dat de grip verbetert en trillingen elimineert om te genieten van een veiliger spel.

Geschiedenis van Munich in padel

Munich is een merk van erkend prestige binnen de sportwereld. Als we terugkijken, werd het bedrijf in 1939 opgericht onder de naam Berneda door Luis Berneda, gevestigd in San Feliu de Llobregat. Vanaf het allereerste begin heeft het zich gespecialiseerd in sportschoenen voor onder meer rugby, zaalvoetbal, handbal, atletiek en boksen.

Pas in 2017 lanceert hij zijn eerste collectie racketschoenen, bestaande uit 4 modellen en die een groot succes werd. Sindsdien heeft het zijn catalogus uitgebreid totdat het erin slaagde zijn eerste collectie padel rackets, textiel voor mannen en vrouwen, evenals padeltassen en andere accessoires te vervaardigen om een gat in de markt te openen.

Dankzij hun inzet en toewijding vertrouwen steeds meer atleten op het merk, aangezien al zijn producten synoniem zijn met kwaliteit. Tot slot zijn al zijn producten onmiskenbaar geworden dankzij het bekende X-logo, meer dan een symbool van de identiteit van het bedrijf.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 74,00 - € 191,00

Gewicht:

Gewicht: