Munich X-HEAL 2023
  • Munich X-HEAL 2023
  • Munich X-HEAL 2023

Munich X-HEAL 2023

PVP: € 198,00
€ 129,95
-35% Munich
Munich X-HEAL HEAL23 | Ontdek het Munich X-HEAL padel racket, de perfecte keuze voor padel spelers die superieure controle en speelcomfort zoeken
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 15 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Munich X-HEAL padelracket

Als je gepassioneerd bent over padel en op zoek bent naar een padel racket met uitstekende prestaties, dan is de Munich X-HEAL padel racket jouw beste keuze. Gemaakt door Munich, een van de meest erkende merken in de sportwereld, is de X-HEAL ontworpen om je uitzonderlijke controle bij elke slag te bieden. Met geavanceerde technologieën en hoogwaardige constructie zal dit padel racket je een ongeëvenaarde prestatie op het veld bieden.

Eigenschappen van de Munich X-HEAL padel racket

  • Rond formaat met Control Shape technologie voor meer slagcontrole.
  • Dubbel buisvormig frame van 100% koolstof voor meer duurzaamheid en weerstand.
  • Binnenkern van 100% Carbon Fiber 12K voor uitzonderlijke kracht.
  • Buitenkern Black EVA Core voor uitstekende schokabsorptie.
  • Gewicht van 360 tot 375 gram, gemiddeld evenwicht en een profiel van 38 mm voor optimale wendbaarheid.
  • Behoort tot de Munich Padel 2023 collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Munich X-HEAL padel racket is bedoeld voor spelers die regelmatig padel spelen en op zoek zijn naar een controle racket waarmee ze het spel nauwkeurig en comfortabel kunnen beheersen. Dankzij het ronde formaat en geavanceerde technologieën is het ideaal voor degenen die superieure prestaties op het veld zoeken.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Munich X-HEAL padel racket omdat het een elegant ontwerp combineert met geweldig speelcomfort. Het ruwe oppervlak maakt het gemakkelijk om geliftte slagen uit te voeren en de koolstofconstructie garandeert een hoge duurzaamheid en weerstand. Bovendien beschikt het over technologieën zoals Maximum Shield en Comfort Hit Area die een uitzonderlijke speelervaring bieden.

Ontdek meer over het merk Munich

Munich is een merk met een lange geschiedenis in de sportwereld, bekend om zijn kwaliteit en ontwerp in sportproducten. Vanaf het begin heeft Munich zich toegelegd op het aanbieden van hoogwaardige uitrustingen die voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers. Hun toewijding aan innovatie en kwaliteit komt tot uiting in elk product, zoals de Munich X-HEAL padel racket.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Jaar: 2023 Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten