Asics 2023 collectie padelschoenen, nieuwe zolen en technologieën aangepast aan elk circuit

Ontdek de innovatieve technologieën en aantrekkelijke designs die Asics biedt voor 2023. De perfecte combinatie van kwaliteit en comfort om je prestaties op het circuit te verbeteren

Bij het beoefenen van welke sport dan ook, is het super belangrijk om goede schoenen te kiezen om blessures te voorkomen en te genieten van een goede ervaring. Vandaag analyseren we de nieuwe Asics 2023 padelschoenencollectie, met modellen voor alle doelgroepen en budgetten.

Review van de nieuwe Asics 2023 collectie

De nieuwe collectie Asics 2023 padelschoenen heeft verschillende modellen die een grote duurzaamheid en grip bieden op de padelbaan, je kunt ze in detail zien in onze video New Asics 2023 padelschoenen.

Zoals je hebt gezien, is een van de grote voordelen die het merk biedt, dat het een nieuw zoolontwerp heeft ontwikkeld om zich beter aan te passen aan de nieuwe padelbanen, die met gekruld gras zoals in de WPT. Het is een type ondergrond dat het zand in zijn vezels vasthoudt en zich niet ophoopt op de ondergrond, dus we hebben niet zoveel tractie nodig als op een traditionele kunstgrasbaan, waar het zand boven de ondergrond blijft en de neiging heeft meer weg te glijden met waarvoor we een schoen nodig hebben met meer therapietrouw.

Asics Gel Padel Pro 5 2023 padelschoenen

AANBIEDING: € 54,91
Adviesprijs: € 80,00

  • Niveau: Inwijding
  • Spel: Comfort
  • Zolen: Klei

Asics Gel Padel Pro 5 2023 padelschoenen

Laten we beginnen met te kijken naar de modellen met de beste prijs kwaliteitverhouding van het merk, goedkope Asics schoenen om een paar keer per week te spelen. Hier vinden we de Gel Padel Pro 5 en de Dedicate 7. Beide modellen lijken erg op elkaar: ze hebben een gravelzool, dus ze bieden veel grip op de baan, dus zijn ze gericht op banen met zand. Ze hebben ook de AHAR+ anti slijtage samenstelling, opgenomen in alle modellen van de collectie, evenals een gelsysteem op de neus en centrale stabilisator. Bovendien hebben beide een uitneembare binnenzool en schuim aan de binnenkant voor een comfortabelere pasvorm.

Asics Gel Dedicate 7 2023 padelschoenen

Asics Gel Dedicate 7 2023 hardloopschoenen

AANBIEDING: € 44,95
Adviesprijs: € 70,00

  • Niveau: Inwijding
  • Spel: Comfort
  • Zolen: Klei

Asics Gel Dedicate 7 2023 padelschoenen

Het belangrijkste verschil dat we kunnen vinden, is dat de Padel Pro mesh aan de bovenkant heeft, waardoor ze iets flexibeler en ademender zijn dan de Dedicate. Daarnaast zijn beide modellen verkrijgbaar in diverse kleuren voor zowel jongens als meisjes.

Asics Gel Game 9 2023 padelschoenen

Asics Gel Game 9 2023 hardloopschoenen

AANBIEDING: € 74,91
Adviesprijs: € 90,00

  • Niveau: Tussenligend
  • Spel: Comfort
  • Zolen: Klei

Asics Gel Game 9 2023 padelschoenen

We gaan verder met een completer assortiment, voor spelers die gewoonlijk 3 of 4 keer per week strijden. Hier vinden we de Game 9 die het gelsysteem aan de voorkant handhaaft, evenals een centrale versteviging voor een goede ondersteuning van de enkel. Ze komen terug met een nieuwe constructie met een meer technische stof en zijn versterkt met een laag polyurethaan die ze bedekt. Ze zijn dus vrij flexibel en licht. Naar onze mening is het een schoen om snel te bewegen en hij is gemaakt met verschillende zolen: de klassieke gravel voor meer grip en met het kruisontwerp zodat de grip niet zo droog is als we op WPT achtige banen moeten spelen.

Asics Gel Challenger 13 2023 padelschoenen

AANBIEDING: € 87,51
Adviesprijs: € 120,00

  • Niveau: Tussenligend
  • Spel: Comfort
  • Zolen: Klei

Asics Gel Challenger 13 2023 padelschoenen

Een andere optie is de Challenger 13, een schoen met hoogwaardige wedstrijdtechnologieën. Om te beginnen hebben ze al een gelsysteem door de hele zool naast de wingwall stabilisator die draaien voorkomt. Het presenteert een technische en synthetische stofconstructie, die een goede pasvorm, ventilatie en flexie van de voet biedt.

Asics Solution Swift FF 2023 padelschoenen

Asics Solution Swift FF 2023 hardloopschoenen

AANBIEDING: € 74,96
Adviesprijs: € 120,00

  • Niveau: Tussenligend
  • Spel: Lichtheid
  • Zool: Klei

Asics Solution Swift FF 2023 padelschoenen

Voor wie al intensief meedoet en op zoek is naar schoenen die het ritme van wedstrijden aankunnen. We beginnen met de Asics Swift, het model dat de klassieke Lima vervangt. Het is dus een perfecte schoen voor wie snelheid en explosiviteit zoekt in bewegingen.

Ze presenteren een constructie die mesh combineert met synthetisch materiaal bovenop, waardoor ze comfortabel en licht zijn. Ze hebben gel en flytefoam demping en een centrale stabilisator. Ze behouden een smalle leest en zijn verkrijgbaar in 2 soorten zool, dus afhankelijk van het type baan dat je gaat spelen, kun je kiezen tussen een wit of blauw ontwerp voor banen in WPT stijl of grijs of zwart met de klassieke gravelzool.

Asics Solution Speed FF 2023 padelschoenen

Asics Solution Speed FF 2023 hardloopschoenen

AANBIEDING: € 104,96
Adviesprijs: € 150,00

  • Niveau: Tussenligend
  • Spel: Lichtheid
  • Zool: Klei

Asics Solution Speed FF 2023 padelschoenen

We gaan verder met een Asics klassieker: de Solution Speed, het lichtste model uit de collectie. Ze behouden de flexion fit technologie, waardoor ze veel flexie hebben en de pasvorm verbeteren, zodat ze passen als een handschoen. De gebieden die het meest worden blootgesteld aan slijtage zijn ook versterkt en het heeft een centrale stabilisator.

Een ander sterk punt is de demping, omdat het gel combineert met het flytefoam systeem om de impact te minimaliseren. De laatste is een beetje smal en ze zijn ontworpen om een dynamisch en agressief spel te ontwikkelen. De solution speed is verkrijgbaar in meerdere kleuren en alleen met een gravelzool, waarmee je zeer goede grip zult hebben op zandwegen.

Asics Gel Resolution 9 2023 padelschoenen

Asics Gel Resolution 9 2023 hardloopschoenen

AANBIEDING: € 116,96
Adviesprijs: € 150,00

  • Niveau: Tussenligend
  • Spel: Comfort
  • Zolen: Klei

Asics Gel Resolution 9 2023 padelschoenen

We gaan verder met de nieuwe Resolution 9, het meest stabiele en compacte model uit de collectie. We raden ze aan aan grote spelers die meestal aan de onderkant van het veld spelen en stabiliteit zoeken in hun bewegingen, omdat ze deze versteviging in het hielgedeelte verwerken, wat zich vertaalt in een betere ondersteuning en het risico op enkelverstuikingen vermindert. Dit seizoen hebben ze een Dynafit bovenwerk, waardoor het flexibeler en comfortabeler is.

Het beschikt ook over gel en flytefoam demping naast het Dynawall stuk dat voor meer stabiliteit zorgt. Voor ons zijn ze een van de beste schoenen op de markt vanwege hun technologieën en comfort dankzij het bredere leestontwerp. De Resolution is verkrijgbaar in zowel zolen als kleurencombinaties, koop die van jou voordat ze weg zijn!

Asics Court FF 3 2023 padelschoenen

AANBIEDING: € 143,96
Adviesprijs: € 190,00

  • Niveau: Tussenligend
  • Spel: Lichtheid
  • Zolen: Klei

Asics Court FF 3 2023 padelschoenen

We eindigen met het topmodel: de Court FF, een schoen die wordt gebruikt door tennisser Novak Djokovic omdat de kleiachtige zool veel grip biedt op klei en ook op zanderige ondergronden. Iets dat hem onderscheidt van de rest van de modellen, is de monosock pasvorm, een sokachtig ontwerp dat een perfecte pasvorm creëert. Wat zijn technologieën betreft, combineert het het flytefoam en gelsysteem voor meer demping, centrale stabilisator en een constructie met zeer flexibele materialen.

Kortom, de nieuwe collectie Asics padelschoenen voor 2023 is een geweldige optie voor elke speler die op zoek is naar kwaliteit, comfort en prestaties op de baan. De grote verscheidenheid aan beschikbare modellen zorgt ervoor dat u de perfecte schoen voor uw behoeften vindt.