Asics Solution Swift padelschoenen: analyse, mening en test

De kracht van snelheid en comfort komen samen in het nieuwe Asics model

Vandaag gaan we verder met onze productrecensies en baantesten, waarbij we alle details testen van de Solution Swift, de nieuwe Asics padelschoenen die de beste technologieën samenbrengen en die je in een grote verscheidenheid aan kleuren kunt krijgen.

Ze zijn de perfecte schoen voor al die spelers die op zoek zijn naar snelheid en explosiviteit in hun bewegingen, hand in hand met het grote comfort dat hun schuimzool biedt.

Beoordeel Asics Solution Swift 2023 padelschoenen

Om te beginnen is het een schoen voor spelers van gemiddeld of gevorderd niveau, die op zoek zijn naar meer snelheid op de baan, aangezien het een vrij lichte schoen is.

De Asics Solution Swift is een relatief nieuwe padelschoen, van een paar seizoenen geleden, aangezien ze de nieuwe toewijding van het merk zijn om het klassieke Asics Lima model te vervangen.

U kunt de technologieën en details waarderen.U kunt genieten van onze video met een volledige analyse van deze nieuwe editie.

Analyse van de Asics Solution Swift 2023

Voortbordurend op de kenmerken van de Solution Swift, kunnen we dit seizoen verschillende zoolontwerpen vinden. Een daarvan is de klassieke kleizool, met zijn zigzagpatroon dat meer grip genereert op oppervlakken met veel zand, waardoor uitglijden op de baan wordt voorkomen.

Een ander type tekening is degene die een kruisontwerp combineert dat de kleitekening in verschillende diktes en richtingen scheidt. Het heeft ook een draaipunt aan de voorkant dat bochten vergemakkelijkt, evenals zijdelingse ondersteuning om te voorkomen dat de voet te veel “vastloopt” op de nieuwe tracks en dat we een blessure kunnen oplopen.

Een van de zolen van de Solution Swift combineert een bredere visgraatstructuur voor optimale grip
Een van de zolen van de Solution Swift combineert een bredere spike voor optimale grip

Wat de constructie betreft, combineert het mesh met synthetisch materiaal bovenop, waardoor het comfortabel en licht is. Het heeft ook een stabilisator in het centrale gebied, dit is dit Twistruss stuk, dat zorgt voor meer stabiliteit en ondersteunt de enkel bij zijwaartse bewegingen, waardoor gevaarlijke verstuikingen worden vermeden.

Samen met de stabilisator is het deel van de neus ook versterkt met de PGUARD versteviging die de vingers beschermt tegen mogelijke slagen of stampen en de duurzaamheid verbetert. Wat dit aspect betreft, zou ik u ook willen vertellen dat het AHAR + technologie bevat, een verbinding die het merk op de zool toepast om superieure slijtvastheid te bereiken.

Padelschoenen Asics Solution Swift 2023

Padelschoenen Asics Solution Swift 2023

AANBIEDING: € 74,95
Adviesprijs: € 120,00

  • Niveau: Gevorderd
  • Spel: lichtheid
  • Zolen: Nieuwe Padel

Padelschoenen Asics Solution Swift 2023

Voordelen en sensaties

  • Gel technologie in de voorvoet biedt meer demping tijdens het springen en zorgt voor meer comfort tijdens lange dagen.
  • Het is een zeer lichte schoen, ideaal om je snelheid te verhogen en meer bewegingen op de baan te maken.
  • De zool ontworpen in Flytefoam schuim biedt geweldige demping voor mensen die een knie of enkeloperatie hebben ondergaan
  • De sjabloon is op een ecologische manier ontworpen om vervuiling te verminderen met een model dat het milieu helpt

De grote voordelen van de Asics Solution Swift 2023 zijn te zien aan hun lage gewicht wanneer ze naar de baan worden gebracht, ze zijn ongetwijfeld een van de lichtste modellen die dit seizoen door het merk worden aangeboden, en daarom worden ze ten zeerste aanbevolen voor spelers die op zoek zijn naar om meer reactieve bewegingen te hebben waardoor ze hun reactietijd tijdens het spelen kunnen verkorten.

De Asics Solution Swift is op een ecologische manier ontworpen om vervuiling te verminderen
De Asics Solution Swift is op een ecologische manier ontworpen om vervuiling te verminderen

De dempings en stabiliteitstechnologieën bieden een groot voordeel als het gaat om het kunnen reageren op de baan, en de opname van het Twistruss stuk in de zool helpt om veel meer stabiliteit te hebben, de enkels te beschermen bij zijwaartse bewegingen en dankzij aan zijn ontwerp, zool met uitzonderlijke demping, waardoor het een zeer comfortabel model is om urenlang mee te presteren. Het heeft ook een breed scala aan kleuren in beide zolen, waaronder verschillende modellen padelschoenen voor dames.

Nadelen van de Asics Solution Swift 2023

Een detail waar bij dit model rekening mee gehouden moet worden, is dat opvalt dat het design van de schoen smaller is dan normaal.

Het is dus een aspect waar alle spelers met een iets bredere wreef rekening mee moeten houden, aangezien ze zich zeker niet op hun gemak zullen voelen met dit model, waardoor ze niet van de voordelen kunnen genieten, dus raden we een ander type schoen aan. aan uw type schoeisel, zoals de Asics Challenger of Resolution 9.

Opinie en tests op schema

Na ze op het circuit te hebben getest, zijn we van mening dat je met de nieuwe Solution Swift 2023 zult genieten van een zeer zacht loopvlak, omdat het het klassieke Gel systeem combineert met Flytefoam technologie in de tussenzool.

De combinatie van beide systemen absorbeert schokken en voorkomt dat onze gewrichten lijden. Ze bieden dus fantastische demping en rebound, waardoor we behendig en snel kunnen bewegen.

Het mesh-ontwerp van de Solution Swift zorgt ervoor dat zweet wordt afgevoerd, zodat het zich niet ophoopt op de voet.
Het mesh ontwerp van de Solution Swift zorgt ervoor dat zweet wordt afgevoerd, zodat het zich niet ophoopt op de voet.

Wij zijn van mening dat het voordeel van het kunnen kiezen tussen het type zool dat je nodig hebt, afhankelijk van het type baan, een van de meest opvallende kenmerken is die we vinden, net zoals het zeer comfortabele schoenen zijn met geweldige eigenschappen waarmee je je spel naar een hoger niveau.