Enebe RS 9.1 blauw 2023
  • Enebe RS 9.1 blauw 2023

Enebe RS 9.1 blauw 2023

PVP: € 165,00
€ 119,96
-28% NB
Enebe RS 9.1 blauw 0011801 | Haal je beste slagen uit met de laatste editie van de RS 9.1 in blauw, een model in glasvezel en eva-schuim dat bovendien de kwaliteit van Enebe bevat.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padelracket Enebe RS 9.1 blauw

Rust jezelf uit met kwaliteitsproducten voor een goede prijs dankzij de nieuwigheden die Enebe Padel 2023 presenteert. Koop het Enebe padelracket NB RS 9.1 in blauw, een zeer gemakkelijk te hanteren model omdat er flexibele materialen zijn gebruikt in de constructie. Het combineert dus een glasvezelstructuur met HR3 eva-schuimkern.

Op het veld biedt het een geweldige balans tussen kracht en controle, omdat het is ontworpen met een hybride mal en gewicht in het middengebied, dus het zal ons helpen onze speelstijl te definiëren. Het stelt ook niet teleur op het gebied van comfort, omdat het veel zachtheid in de aanraking biedt, dus we zullen de trillingen veroorzaakt door de impact niet opmerken en genieten van een geweldige baluitgang.

Enebe RS 9.1 blauw en zwart, kenmerken

  • Maak vorderingen en verhoog snel je niveau met de nieuwe Enebe RS 9.1 blauw 2023.
  • Uitstekend zoete plek dankzij de constructie in oversized ronde vorm.
  • Gemiddelde balans om onze slagen meer kracht te geven.
  • Constructie met glasvezel, wat het meer speelbaarheid geeft.
  • Een zeer aangenaam gevoel met het HR3 eva-schuim van de binnenkant.
  • Snel aanpasbaar racket voor spelers van gemiddeld niveau.
  • Nieuwe collectie van beginners rackets van Enebe Padel 2023.

Voor wie is het bedoeld? Gericht op sporters die 2 - 3 keer per week spelen en een veelzijdig racket nodig hebben om zonder problemen te kunnen verdedigen en aanvallen, omdat de nieuwe RS 9.1 veel controle biedt door zijn oversized mal zonder de kracht te benadelen dankzij de meer gecentreerde balans.

Waarom zal het je bevallen? Omdat je je vanaf de eerste wedstrijd comfortabel zult voelen met het spelen met dit racket, omdat de combinatie van materialen een zeer zachte aanraking geeft. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat de combinatie van blauwe en zwarte kleuren bij de meeste spelers in de smaak zal vallen.

Ontdek meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een zeer bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het merk terug met een complete collectie padelrackets, kleding en accessoires voor iedereen.

Wacht niet langer en stap over op een van de meest gerespecteerde merken binnen padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om toe te passen in hun producten en zo te voldoen aan de behoeften van al hun spelers.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten