Transparante Wilson beschermer
  • Transparante Wilson beschermer

Transparante Wilson beschermer

PVP: € 8,00
€ 6,95
-14% Wilson Padel
Transparante Wilson padelbeschermer | Bescherm uw padel racket met de nieuwe transparante beschermer van het merk Wilson, ontworpen voor diegenen die hun padel racket willen beschermen tegen schokken

Wilson transparante padel racketbeschermer

Bescherm je padelmaterialen met de nieuwe collectie accessoires van het merk Wilson die je nu kunt vinden in onze online padelwinkel. Koop de nieuwe transparante beschermer die je helpt je racket tijdens het spelen te beschermen tegen stoten, zodat het niet beschadigd raakt.

Zodra deze paal zeer duurzaam is dankzij de sterke lijm waarmee hij is ontworpen, hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervangen van deze voor een lange tijd. Het is ook de lichtste, dus als het eenmaal op zijn plaats zit, voegt het geen onnodig gewicht toe aan je padelracket.

Wilson transparante beschermer, kenmerken

  • De heldere Wilson wordt verkocht in een enkele verpakking.
  • Het is heel gemakkelijk aan te brengen, dus het duurt niet lang.
  • Hoogwaardige lijm om te voorkomen dat deze in korte tijd afbladdert.
  • Helpt frames te beschermen tegen mogelijke stoten.
  • Het is transparant, dus je kunt het op elke padel racket plaatsen.
  • Nieuwe accessoires voor Wilson 2022 rackets

Voor wie is het? Het is perfect voor die mensen die voorzichtig willen zijn en hun padel racket willen beschermen voordat deze onbedoelde stoten of krassen tegen de muur krijgt, wat later de staat van de padel racket kan verslechteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het transparant is, kun je het combineren met al je padel rackets en het zal zijn esthetiek niet beschadigen, omdat het bijna onopgemerkt blijft. Het is ook van hoge kwaliteit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het voortdurend veranderen.

Lees meer over het merk WILSON

Koop een van de merken die jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914, de voorbereiding van de beste atleten ter wereld en in padel, heeft het ook zijn bijdrage geleverd en waardoor spelers zoals Fernando Belasteguin, Pablo Lijo of Nicole Traviesa, en vele anderen, zijn geslaagd.

Ontdek de gevarieerde productcatalogus die door het merk wordt aangeboden, waar u padel rackets, accessoires, padel rackets... kunt vinden die u zullen helpen de best mogelijke prestaties op het veld te leveren. Aarzel niet en rust jezelf uit met een van de meest succesvolle merken in de wereld van padel dankzij de geweldige kwaliteit.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten