Padeltas Head Tour Padel blauw
  • Padeltas Head Tour Padel blauw
  • Padeltas Head Tour Padel blauw

Padeltas Head Tour Padel blauw

PVP: € 95,00
€ 64,56
-33% Head Padel
Padeltas Head Tour Padel cyaan blauw | Voor al die mensen die veel materiaal bij zich hebben, brengt het merk Head de nieuwe Tour padeltas die is ontworpen in een groot formaat en in het blauw.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Padeltas Head Tour Padel cyaan blauwe

Koop alleen kwalitatieve paletatassen met de nieuwe collectie 2023 van het merk Head waar je een groot aantal modellen kunt vinden om uit te kiezen. Ontdek de nieuwe Tour paleta-tas die is ontworpen in cyaanblauw en groot is, zodat je niet al je materialen meeneemt naar de training.

Bij de fabricage is er aan gedacht om alles binnenin te beschermen, daarom heeft het een versteviging aan de zijkanten om te voorkomen dat het mes beschadigd raakt door slagen. Hij heeft ook twee handvatten, een om hem op de rug te dragen en een andere om hem met de hand te dragen om degene te kiezen die voor jou het meest comfortabel is.

Monstercombi zwart en oranje padel racketas, kenmerken

  • De Head Tour Padel is ontworpen in cyaanblauw.
  • Thermo-technologie in de zak van het racket om te voorkomen dat deze beschadigd raakt door temperatuurschommelingen.
  • De handgrepen aan de achterkant zijn verstelbaar voor meer comfort.
  • Apart vak om de schoenen in op te bergen.
  • Het is versterkt om de kwaliteit en weerstand te verbeteren.
  • Kleine vakken om sleutels, mobiele telefoon en portemonnee in op te bergen.
  • Het behoort tot de nieuwe collectie Head 2023 padeltassen.

Voor wie is het? Het is perfect voor al die mensen die normaal gesproken veel materialen bij zich hebben en dus een zo ruim mogelijke rugzak willen waarin ze alles geordend kunnen dragen zonder dat ze iets thuis hoeven te laten.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een groot aantal vakken heeft om al je materialen op een georganiseerde manier in op te bergen, zodat je ze kunt vinden. Bovendien is het volledig ontworpen in cyaanblauw, je zult het geweldig vinden!

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de banen van de World Padel Tour. Dit seizoen zult u dol zijn op hun nieuwe collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen Ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten