Head backpack Tour 25L wit 2024
  • Head backpack Tour 25L wit 2024

Head backpack Tour 25L wit 2024

PVP: € 80,00
€ 71,96
-11% Head Padel
Head Tour backpack 25L wit | Ontdek de Head Tour backpack 25L in wit, perfect om je padeluitrusting stijlvol en goed beschermd te vervoeren. Settle for nothing less!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Head backpack Tour 25L wit 2024

Ontdek elegantie en functionaliteit met de nieuwe Head Tour backpack 25L wit 2024, ontworpen voor de meest veeleisende padelspelers. Met een modern en innovatief gevoerd ontwerp biedt deze rugzak ongeëvenaarde stabiliteit en comfort, waardoor elke reis naar de baan een ervaring zonder schouderongemakken wordt.

Naast zijn aantrekkelijke esthetiek is de rugzak uitgerust met gespecialiseerde compartimenten voor één of twee padelrackets, evenals een geïntegreerde ruimte voor schoenen, wat garandeert dat al je uitrusting veilig en georganiseerd blijft terwijl je onderweg bent. De externe vakken en zijdelingse meshvakken zijn perfect voor snelle toegang tot je persoonlijke spullen.

Kenmerken van de Head Tour backpack 25L wit

  • Ruim hoofdcompartiment ontworpen om alle soorten sportuitrusting te bevatten.
  • Ruim specifiek compartiment voor één of twee padelrackets, die tijdens het vervoer worden beschermd.
  • Geïntegreerd compartiment voor schoenen, houdt je schoenen gescheiden van de rest van je uitrusting.
  • Extern ritsvak voor snelle en veilige toegang tot je belangrijkste persoonlijke bezittingen.
  • Twee zijdelingse meshvakken, ideaal voor het bewaren van kleine accessoires of waterflessen.
  • Onderdeel van de Head padelrugzakken collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Deze rugzak is ontworpen voor professionele en amateur padelspelers die op zoek zijn naar de beste manier om hun uitrusting stijlvol en effectief te vervoeren. Ideaal voor dagelijks gebruik en voor belangrijke toernooien, biedt het slimme opbergoplossingen en een robuust ontwerp.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult het geweldig vinden vanwege het verfijnde ontwerp dat een witte afwerking combineert met zwarte handgrepen en details in fluorescerend groen. Het is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar de interne organisatie stelt je in staat alles netjes en toegankelijk te houden, waardoor je ervaring voor en na elk spel wordt verbeterd.

Ontdek meer over het merk Head

Head is al decennia een pionier in de sportindustrie, met producten die hoogwaardige technologie en superieure prestaties combineren. Bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, blijft Head de markt leiden met uitrusting die voldoet aan de eisen van atleten wereldwijd.

Door te kiezen voor Head-producten, sluit je je aan bij een gemeenschap van kampioenen zoals Arturo Coelho of Paula Josemaria die niet alleen uitmuntendheid in hun gereedschap waarderen, maar ook streven naar zelfverbetering in elke competitie.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten