Padeltas Nox Pro Series kameel 2023
  • Padeltas Nox Pro Series kameel 2023
  • Padeltas Nox Pro Series kameel 2023

Padeltas Nox Pro Series kameel 2023

PVP: € 70,00
€ 61,95
-12% Nox
Padeltas Nox Pro Series camel 2023 | Laat niets thuis met de camel brown Pro Series padel racketas, een door Nox ontwikkelde tas met kwaliteitsmaterialen en thermofunctie

Padeltas Nox Pro Series camel 2023

Je hebt al de beschikking over de nieuwe collecties padel racketassen van de merken gedragen door de beste racketspelers. Ontdek de nieuwe collectie van het merk Nox waar je de Pro Series 2023-tas in kameelkleur kunt vinden, een functionele padel racketas waarmee je je uitrusting georganiseerd kunt dragen.

Dit model heeft compartimenten voor maximaal twee rackets, die dankzij het thermische compartiment worden beschermd tegen hitte. Het bevat ook een zak voor schoenen met ventilatie, en andere zijzakken om snel toegankelijke accessoires op te bergen waar u uw mobiele telefoon of sleutels kunt opbergen.

Padeltas Nox Pro Series 2023 in camel kleur, kenmerken

  • De Pro Series 2023 tas is een medium formaat.
  • Het heeft afneembare banden om als rugzak te gebruiken.
  • Mogelijkheid om maximaal twee rackets op te bergen in thermische zakken.
  • Ruim Headvak om je sportkleding en andere accessoires in op te bergen.
  • Tas om vuile kleding in op te bergen na de training.
  • Apart geventileerd vak voor schoenen.
  • Catalogus van rugzakken om padel tennis Nox 2023 te spelen.

Voor wie is het? Het is ideaal voor al die mensen die kleding en andere accessoires naar training moeten vervoeren, dus op zoek zijn naar een middelgrote rugzak die ruim is en meerdere compartimenten heeft om alles op een georganiseerde manier te dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Het is namelijk een racketas uitgevoerd in een hele gave kleur die thermisch beschermd is voor maximaal twee rackets en waarin je al je apparatuur kwijt kunt zodat je niets hoeft te missen tijdens je trainingen of wedstrijden. Je kunt hem ook als tas of als rugzak dragen.

Lees meer over het merk NOX

Wacht niet langer en ontvang de producten die door de grote kampioenen worden gebruikt met Nox Padel en zijn nieuwe collectie. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van de WPT-spelers die samenwerken met het merk.

U kunt dus kiezen tussen padelrackets, kits, Padeltass en kwaliteitsaccessoires en tegen de beste prijzen om uw toernooien met succes te doorstaan. Vind wat je zoekt en geniet van onverslaanbare sensaties met nox.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten