Rugzak Nox Pro Series kameel 2023
  • Rugzak Nox Pro Series kameel 2023
  • Rugzak Nox Pro Series kameel 2023

Rugzak Nox Pro Series kameel 2023

PVP: € 55,00
€ 46,95
-15% Nox
Rugzak Nox Pro Series camel | Mis de Nox Pro Series padel-rugzak in camelkleur niet, gemaakt van hoogwaardige materialen met verschillende vakken om je materiaal in op te bergen.

Rugzak padel Nox Pro Series camel 2023

Mis de nieuwe rugzak van de firma Nox niet, die is opgenomen in de collectie tassen voor deze 2023 van het bekende merk. Vind in onze online winkel de Pro Series 2023 in kameelkleur, een model dat zeker van pas zal komen om je padel-uitrusting mee te nemen als je gaat trainen.

Het presenteert verschillende onafhankelijke ruimtes om uw apparatuur beter te kunnen verdelen en om gemakkelijk toegang te krijgen tot alles wat u nodig heeft. Het heeft verschillende vakken met ritssluiting die zijn ontworpen voor verschillende functies. Het heeft ook een speciaal ontworpen voor schoenen.

Kenmerken van de Rugzak Nox Camel Pro Series 2023

  • De kamelenrugzak Pro Series 2023 is ontworpen met ergonomisch textiel om de grip te verbeteren.
  • Gevoerd Headvak om je racket te beschermen.
  • Tweede Headvak met ruimte voor een ander racket of je sportkleding.
  • Zijgaas dat zich aanpast om een fles of een blik padel-ballen te dragen.
  • Gevoerde, verstelbare bandjes voor comfort en een perfecte pasvorm.
  • Schoenenzak met betere luchtcirculatie zodat ze geventileerd worden.
  • Catalogus van rugzakken voor padel Nox 2023.

Voor wie is het? Perfect voor mensen die hun schep en iets anders willen dragen en geen grotere en zwaardere rugzak of een Padeltas hoeven te dragen. Dit model is gemakkelijk te vervoeren dankzij zijn afmetingen en helpt je om alles georganiseerd mee te nemen naar je wedstrijden en trainingen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een tas is gemaakt van hoogwaardige materialen en die is ontworpen voor racketsers om al hun goed georganiseerde materiaal te kunnen dragen en er gemakkelijk bij te kunnen. Daarnaast vind je dit rugzakmodel ook in het zwart en blauw, zodat je degene kunt kiezen die je het mooist vindt.

Lees meer over het merk NOX

Wacht niet langer en ontvang de producten die door de grote kampioenen worden gebruikt met Nox Padel en zijn nieuwe collectie. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van de WPT-spelers die samenwerken met het merk.

U kunt dus kiezen tussen padelrackets, kits, Padeltass en kwaliteitsaccessoires en tegen de beste prijzen om uw toernooien met succes te doorstaan. Vind wat je zoekt en geniet van onverslaanbare sensaties met nox.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten