Rugzak Nox Pro Series zwart 2023
  • Rugzak Nox Pro Series zwart 2023
  • Rugzak Nox Pro Series zwart 2023

Rugzak Nox Pro Series zwart 2023

PVP: € 55,00
€ 46,95
-15% Nox
Rugzak Nox Pro Series 2023 met vakken | Neem je padel-uitrusting mee met de zwarte Nox Pro Series-rugzak, dankzij de verschillende compartimenten kun je je sportkleding, schoenen en schep opbergen.

Rugzak padel Nox Pro Series zwart 2023

Vind je ideale rugzak of padeltas die bij je past in de nieuwe collectie tassen van de firma Nox, je kunt kiezen uit verschillende formaten en maten die al beschikbaar zijn in onze online winkel. Ontdek de Pro Series 2023-rugzak in het zwart, een geweldige optie om mee te nemen naar je wedstrijden.

Het presenteert een ontwerp met materialen van topkwaliteit dat functionaliteit en stijl combineert. Het heeft twee Headcompartimenten, een zijvak voor schoenen, nog een voorvak om kleine voorwerpen in op te bergen, zoals je mobiele telefoon, sleutels of portemonnee, en ook een gaasvak waar je je waterfles in kunt vervoeren.

Kenmerken van de zwarte Rugzak Nox Pro Series 2023

  • De zwarte Pro Series 2023-rugzak is ontworpen met gewatteerde beschermingen op de rug.
  • Twee Headvakken, waarvan één gewatteerd om je racket te beschermen.
  • Voorvak om kleine voorwerpen zoals mobiele telefoons binnen handbereik te houden.
  • Zakken van gaas om je water of een blikje ballen in te vervoeren.
  • Apart en geventileerd compartiment voor schoenen.
  • Ruimte voor maximaal twee rackets en je sportkleding of accessoires.
  • Catalogus van rugzakken voor padel Nox 2023.

Voor wie is het? Perfect voor mensen die een actieve levensstijl hebben en niet veel spullen mee naar training nemen, maar een compacte rugzak willen waarin ze hun georganiseerde materiaal kunnen dragen. Bovendien kunt u in het gewatteerde vak zelfs uw computer meenemen als u deze nodig heeft.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een rugzak is met een ruim en overzichtelijk ontwerp die genoeg ruimte heeft om alles mee te nemen wat je nodig hebt, van je computer tot al je padeluitrusting, schoenen, schep, sportkleding en sommige accessoires. Het is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Lees meer over het merk NOX

Wacht niet langer en ontvang de producten die door de grote kampioenen worden gebruikt met Nox Padel en zijn nieuwe collectie. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van de WPT-spelers die samenwerken met het merk.

U kunt dus kiezen tussen padelrackets, kits, Padeltass en kwaliteitsaccessoires en tegen de beste prijzen om uw toernooien met succes te doorstaan. Vind wat je zoekt en geniet van onverslaanbare sensaties met nox.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten