Padeltas Nox Pro Series zwarte 2023
  • Padeltas Nox Pro Series zwarte 2023
  • Padeltas Nox Pro Series zwarte 2023

Padeltas Nox Pro Series zwarte 2023

PVP: € 70,00
€ 61,95
-12% Nox
Padeltas Nox Pro Series zwart | Vervoer eenvoudig alles wat je nodig hebt om te spelen in de zwarte Nox Pro Series padel racketas, een tas met verstelbare handvatten en grote vakken
Schrijf een beoordeling

Padeltas Nox Pro Series zwarte 2023

De nieuwe collectie Nox padeltassen voor deze 2023 is nu verkrijgbaar in onze online winkel.Koop de Pro serie 2023 padel racketas in het zwart, een perfect accessoire om mee te nemen naar wedstrijden met een geweldig design en gemaakt van hoogwaardige materialen om de duurzaamheid te vergroten.

Deze racketas van het merk Nox is gemaakt met een medium formaat maar heeft voldoende ruimte om twee rackets mee te nemen. Het Headvak is ruim en geeft je gemakkelijk toegang tot je sportkleding of accessoires die je wilt opbergen en het zal je aan ruimte niet ontbreken.

Padeltas Nox Pro Series 2023 in zwart, kenmerken

  • De Pro Series 2023 is ontworpen in een medium formaat.
  • Hij heeft een ruimte van 38 L en is 60x27x30 cm.
  • Het heeft een ruim Headvak met dubbele ritssluiting.
  • Bevat Termotech-technologie om je rackets te beschermen tegen hitte.
  • Hij kan worden gebruikt als padeltas of als rugzak met de riemen die je kunt verwijderen.
  • Mogelijkheid om twee padelrackets op te bergen.
  • Nox 2023 padelracketcatalogus.

Voor wie is het? Het is bedoeld voor spelers die een duurzame en resistente tas willen waarin ze hun rackets en uitrusting kunnen dragen, evenals hun schoenen. Met zijn afneembare riemen kun je kiezen of je hem in rugzakformaat of als tas wilt dragen, afhankelijk van je behoeften.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het een discreet en functioneel ontwerp heeft met details van het merk in wit. Hij heeft verschillende vakken zodat je al je georganiseerde spullen mee kunt nemen en gemakkelijk bij kleine voorwerpen zoals je mobiele telefoon of sleutels kunt.

Lees meer over het merk NOX

Wacht niet langer en ontvang de producten die door de grote kampioenen worden gebruikt met Nox Padel en zijn nieuwe collectie. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van de WPT-spelers die samenwerken met het merk.

U kunt dus kiezen tussen padelrackets, kits, Padeltass en kwaliteitsaccessoires en tegen de beste prijzen om uw toernooien met succes te doorstaan. Vind wat je zoekt en geniet van onverslaanbare sensaties met nox.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten