Siux Pegasus Grafeno 1K
  • Siux Pegasus Grafeno 1K
  • Siux Pegasus Grafeno 1K

Siux Pegasus Grafeno 1K

PVP: € 286,00
€ 189,00
-34% Siux
Siux Pegasus Graphene 1K multifunctioneel racket | Geniet van kracht en controle bij elke slag met het Pegasus Graphene 1K padelracket, een geavanceerd Siux-model dat terugkeert met verbeterde functies
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 8 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Pegasus Graphene 1K padel racket

Domineer alle hoeken van de baan met het nieuwe Pegasus Graphene 1K padelracket, een van de meest succesvolle modellen van Siux Padel 2023. En dat is niet voor niets, want voor de constructie zijn de beste materialen gebruikt, zoals bijvoorbeeld koolstof en grafeen voor uitzonderlijke duurzaamheid.

Eenmaal in onze handen zullen we merken dat het heel goed wordt gecompenseerd door zijn druppelformaat en medium balans, dus het is een veelzijdig racket. Het genereert ook zeer goede sensaties bij het slaan met het zachte eva-rubber aan de binnenkant en je merkt nauwelijks de trillingen dankzij het dempersysteem en de anti-vibrator van het frame.

Siux Pegasus Graphene 1K zilver, kenmerken

  • Druppelformaat met gecentreerde balans van de nieuwe Siux Pegasus Graphene.
  • Sterke en solide structuur door het gebruik van grafeen.
  • Onverslaanbaar gevoel met het zachte eva-rubber dat voor de kern wordt gebruikt.
  • Koolstofbuis en 1k-stof om het oppervlak te versterken.
  • Aramide anti-vibrator in het frame die trillingen vermindert.
  • Het heeft dempers om te genieten van een veel zachtere slag.
  • Briljante cosmetica in zichtbare koolstof en zilveren details.
  • Verkrijgbaar in de meest geavanceerde serie Siux Padel 2023 rackets.

Voor wie is het? Speciaal ontworpen voor atleten van gevorderd niveau met een veelzijdige speelstijl, die een uitgebalanceerd racket nodig hebben dat zich snel aanpast aan elk moment van het spel.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast het verzamelen van de beste materialen om de beste prestaties op het circuit te bereiken, biedt het ook een uitzonderlijke afwerking. Deze keer keert het terug met een glanzende en gladde esthetiek die zichtbaar koolstof combineert met zilveren details die alle aandacht trekken.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, tassen als schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Grafeen Ruwheid Glad
Onze beste producten