Siux Electra ST3 Lite 2024
  • Siux Electra ST3 Lite 2024
  • Siux Electra ST3 Lite 2024

Siux Electra ST3 Lite 2024

PVP: € 229,00
€ 228,95
-1% Siux
Siux Electra ST3 Lite ST3LITE | Ervaar uitmuntendheid in controle en stijl met de veelzijdige Siux Electra ST3 Lite. Val op de baan op met dit unieke racket! Voel het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Electra ST3 Lite Padelracket

Ontdek de Siux Electra ST3 Lite 2024, een uitzonderlijk ontworpen padelracket voor gevorderde speelsters die de baan willen domineren met controle en elegantie. Het lichte en evenwichtige ontwerp biedt een superieure speelervaring, perfect voor nauwkeurige en behendige manoeuvres.

Met een fusie van innovatieve technologieën en eersteklas materialen zoals het 12K twill carbon aan de buitenkant en EVA-schuim aan de binnenkant, garandeert dit racket hoogwaardige prestaties. Bovendien bevat het een ruwe afwerking en een anti-trillingsysteem voor comfortabel spelen zonder armblessures.

Kenmerken padelracket Siux Electra ST3 Lite 2024

  • Aangepast ontwerp voor gevorderde speelsters met superieure controle.
  • Constructie van 12K Twill Carbon en EVA HARD-kern voor krachtige slagen.
  • Mattig zanderige afwerking die de effecten bij elke slag verbetert.
  • ShockOut-technologie om trillingen te verminderen en blessures te voorkomen.
  • Onderdeel van de Siux 2024 padelracketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor gevorderde vrouwelijke atleten die waarde hechten aan een balans tussen kracht en controle. Dit racket past perfect bij speelsters die precisie en comfort bij elke beweging wensen.

Waarom zal het je bevallen?

Zijn combinatie van modern ontwerp en geavanceerde kenmerken maakt de Siux Electra ST3 Lite onweerstaanbaar. Zijn elegantie en prestaties zullen je zowel in je spel als in de aantrekkelijke esthetiek doen opvallen.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux staat bekend om zijn constante innovatie en kwaliteit in de wereld van padel. Hun rackets staan bekend om het combineren van geavanceerd ontwerp met de nieuwste technologieën, en garanderen de beste prestaties voor spelers van alle niveaus.

Het jonge merk heeft zich op de markt gevestigd en heeft al vertegenwoordigers in de World Padel Tour zoals Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra en Patty Llaguno onder andere professionele padelspelers.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten