Siux Spyder Lite Control 3 Hard 2024
  • Siux Spyder Lite Control 3 Hard 2024
  • Siux Spyder Lite Control 3 Hard 2024

Siux Spyder Lite Control 3 Hard 2024

PVP: € 229,00
€ 228,95
-1% Siux
Siux Spyder Lite CTRL 3 Hard 18610 | Ontdek de Siux Spyder Lite Control 3 Hard 2024, je bondgenoot op de baan voor uitzonderlijke controle. Geavanceerd ontwerp, maximale duurzaamheid. Transformeer je spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Spyder Lite Control 3 Hard Padelracket

Ontdek de revolutie in het padelspel met de padel racket Siux Spyder Lite Control 3 Hard 2024, een racket ontworpen om elk spel op de baan te transformeren. Gemaakt van de meest geavanceerde materialen, belooft dit racket niet alleen je spel te verbeteren, maar ook een unieke ervaring te bieden dankzij zijn uitzonderlijke controle en verfijnd ontwerp.

De unieke combinatie van 12K carbon op de gezichten en 3K buisvormig in de structuur geeft het een ongeëvenaarde sterkte, terwijl het interne EVA Hard rubber een superieure controle over de bal garandeert. Met de Siux Spyder Lite Control 3 Hard 2024 ben je uitgerust om de baan met stijl en precisie te domineren.

Kenmerken padel racket Siux Spyder Lite Control 3 Hard 2024

  • Constructie van 12K carbon voor gezichten en 3K buisvormig, voor sterkte en lichtheid.
  • Interne EVA Hard rubber voor superieure controle en spinmogelijkheden met de bal.
  • Dual Pro Grip handvat met reliëf voor een comfortabele en stevige grip.
  • Ingebouwde Shockout Dampeners om trillingen en vermoeidheid in de arm te verminderen.
  • Lage balans en ronde vorm, ideaal voor een spel van controle en precisie.
  • Onderdeel van de geavanceerde Siux 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Siux Spyder Lite Control 3 Hard 2024 is perfect voor veeleisende spelers die controle en precisie boven kracht stellen. Het ontwerp is bedoeld voor degenen die genieten van een tactisch spel en altijd nauwkeurig de bal willen plaatsen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Vanwege zijn unieke balans tussen controle, kracht en duurzaamheid, zal dit racket je vanaf de eerste slag betoveren. Het elegante ontwerp, samen met de geavanceerde technologie die het bevat, geeft je een voorsprong op de baan en tilt je spel naar nieuwe niveaus.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux heeft zich gevestigd als een toonaangevend merk in de wereld van padel, dankzij hun toewijding aan innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting is Siux synoniem geweest voor excellentie, met rackets die voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers.

De filosofie van Siux draait om voortdurende verbetering, wat zich vertaalt in elk van hun producten. Met een onvermoeibare toewijding aan onderzoek en ontwikkeling blijft Siux trends zetten in de markt, ervoor zorgend dat elk racket een weerspiegeling is van het nieuwste op het gebied van technologie en ontwerp.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten