Siux Android
  • Siux Android
  • Siux Android

Siux Android

PVP: € 129,00
€ 69,96
-46% Siux
Siux Android schep voor gemiddeld niveau | Verbeter je padeltechniek met het nieuwe Android-padel racket van het merk Siux, een veelzijdig model dat je het beste van beide games op het veld geeft.
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 2 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Android 2023 padel racket

Als je begint met padel of je techniek wilt perfectioneren, hebben we een grote verscheidenheid aan mallen die zich aanpassen aan jou en je spel. Ontdek het Android-model dat deel uitmaakt van de nieuwe collectie van het bedrijf. Dit uitgebalanceerde Druppelmodel geeft je het beste van het controle- en krachtspel, zodat niets je tegenhoudt op de baan!

Het heeft een brede sweetspot die al onze fouten zal vergeven, zodat we de bal gemakkelijk kunnen terugspelen naar het rivaliserende veld. Wat de structuur betreft, is er volledig gebruik gemaakt van glasvezel, een zeer flexibel materiaal dat de aanpassing van de speler aan het spel bevordert. Om af te werken is zacht eva-rubber gebruikt, wat een geweldige baloutput mogelijk maakt zonder in te leveren op kracht.

Sioux Android, functies

  • De Siux Android is ontworpen met een gladde afwerking.
  • Druppelvorm met handborstelbalans.
  • Vergeef al onze fouten op de baan dankzij de brede sweetspot.
  • Eva zachte rubberen kern voor meer output en controle bij elke slag.
  • Frame en gezichten gemaakt van glasvezel voor meer flexibiliteit.
  • Anti-torsiehart om het koppel in elk schot te verminderen.
  • Versterkte brugtechnologie om trillingen bij elke slag te verminderen.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe collectie Siux Padel 2023 rackets van gemiddeld niveau.

Voor wie is het? We raden het aan aan die speler van gemiddeld niveau die op zoek is naar een racket om verder te komen in het spel, omdat het dankzij de gebruikte materialen een model wordt dat de snelle aanpassing van de speler bevordert.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een model is dat hoogwaardige technologieën en materialen combineert om je maximaal comfort op het circuit te geven. Hij is ook uitgevoerd in het zwart met details in geel, een afwerking die ongetwijfeld het meest opvalt zodat je goed uitgerust naar wedstrijden kunt gaan.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, -tassen als -schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten