Pelotas Bullpadel Premium
  • Pelotas Bullpadel Premium

Padelballen Bullpadel Premium 3 Stuks

PVP: € 6,00
€ 4,50
-26% Bullpadel
Ontdek de snelste Bullpadel Padelballen voor padel | Premium ballen, boten x 3 eenheden van Bullpadel, de officiële bal van de Madrid Padel Federation vanwege zijn kwaliteit en duurzaamheid
Schrijf een beoordeling

Padelballen Bullpadel Premium

Geniet van een bal met grote weerstand, duurzaamheid en tegen de beste prijs door de Bullpadel Premium Pro ballenbak van 24 x 3 eenheden te kopen. Vanwege zijn kwaliteit is het het officiële model geworden van de padelfederatie Madrid en Extremadura.

En het is dat het hoogwaardige synthetische vilt een geweldig slaggevoel en een bijna perfecte vlucht biedt. Bovendien is in de kern rubber met een hoge dichtheid gebruikt om drukverlies te voorkomen en daardoor de duurzaamheid te vergroten.

Bullpadel Premium ballen, kenmerken

  • De 3-delige Bullpadel Premium Pro ballenpot is ideaal voor je wedstrijden en trainingen.
  • Vermindert trillingen voor een soepelere vlucht.
  • Anti-slijtage materialen om hun goede conditie langer te behouden.
  • Goede zichtbaarheid dankzij de gele kleur.
  • FMP en FEP officiële bal

Voor wie is het? Voor spelers die op zoek zijn naar een duurzame padelbal van hoge kwaliteit voor een goede prijs, aangezien de premium pro's de beste materialen op de markt combineren om aan de eisen van het publiek te voldoen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u een van de beste modellen op de markt in uw bezit zult hebben. Als u de doos koopt, krijgt u bovendien goedkopere padelballen dan wanneer u ze afzonderlijk zou kopen.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met BullPadel Sport, een maatstaf in de padelmarkt die een van de favoriete merken van het publiek is geworden. Haar goede werk heeft ertoe geleid dat ze spelers van het formaat van Paquito Navarro, Maxi Sánchez en Victoria Iglesias heeft uitgerust.

Dat is ongetwijfeld de beste garantie voor kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van het brede aanbod van hoogwaardige padel rackets, schoenen, kits, tassen en accessoires aangepast aan de behoeften van elk type speler.

Onze beste producten