Padelballen Head CS 4 Stuks
  • Padelballen Head CS 4 Stuks

Padelballen Head CS 4 Stuks

PVP: € 5,00
€ 4,95
-2% Head Padel
Padelballen Head CS boot voor padel of tennis | Bespaar geld met dit 4-pack Head CS-ballen, een trainingsbal waarmee je kunt genieten van de beste prestaties en duurzaamheid
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Heac CS Padelballen 4 stuks

Ontvang de nieuwe editie van een klassieker: het nieuwe blik Head CS-ballen met 4 eenheden. Het is een van de meest gebruikte ballen onder spelers, clubs en monitoren omdat het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft. Nu komen ze terug met een fles van 4 stuks, in het geel en met het Head-logo.

Ze zijn vervaardigd met materialen van hoge kwaliteit, dus we zijn verzekerd van een grote duurzaamheid omdat het zijn prestaties behoudt en een zeer levendige boot langer biedt. Tot slot is het een soort bal waarmee je zowel padel als tennis kunt spelen en heeft een doorzichtige houder.

Head CS ballen container van 4 stuks, kenmerken

  • De Head CS 4 Pack is de klassieke trainingsbal.
  • Het dient zowel om padel tennis en tennis te spelen.
  • Zuiniger formaat met een 4-delige fles en een transparante fles.
  • Verbeterd vilt dat een lange levensduur garandeert.
  • Ideaal voor instructeurs, padelscholen of clubs.
  • Het behoort tot de Head Padel-catalogus.

Voor wie is het? Voor spelers die op zoek zijn naar goedkope padelballen, aangezien de CS degenen zijn met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn ook perfect voor gespecialiseerde winkels, padelscholen of instructeurs.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je zult genieten van de beste sensaties op de baan, omdat ze zowel een zeer levendige bounce als een lange duur bieden. Nu kun je ze krijgen in een nieuw formaat van 4 eenheden om geld te besparen. Ze bieden ook een goede zichtbaarheid met hun gele logo-ontwerp.

Lees meer over het merk HEAD PADEL

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe Head Padel-catalogus voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft gekozen voor nieuwe materialen en technologische systemen om een perfect resultaat op de baan te bereiken.

Momenteel is het goed vertegenwoordigd op de World Padel Tour dankzij topspelers zoals Sanyo Gutierrez of Ari Sánchez. Zonder twijfel de beste garantie die het bedrijf kan bieden, aangezien zijn producten door professionals worden gebruikt.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten