Wilson Performance Padel 3 Stuks
  • Wilson Performance Padel 3 Stuks

Wilson Performance Padel 3 Stuks

PVP: € 4,96
€ 4,09
-18% Wilson Padel
Blik van drie Wilson Performance Padelballen | Voorkom dat je voortdurend je ballen moet wisselen met het nieuwe pakket van drie Wilson Performance Padel-ballen die zijn ontworpen met dura-geweven vilt
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 25 juni-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Padelballen Wilson Padel

Koop alleen kwaliteitsballen met de nieuwe collectie van het merk Wilson waar je de nieuwe Performance Padel kunt vinden die is ontworpen om veel snelheid op de baan te bieden. Dit model is perfect voor snellere baanoppervlakken dankzij het gebruik van Dura-weave vilt.

Bij het ontwerp is rekening gehouden met het milieu, aangezien het is vervaardigd met een ecologisch deksel dat helpt om overtollig plastic te verminderen. Aan de andere kant hebben ze een grote duurzaamheid waardoor je ze kan hergebruiken en ze veel langer meegaan zonder drukverlies.

Wilson Performance Padelballen, kenmerken

  • De nieuwe Wilson Performance Padel is een model gemaakt van resistente materialen.
  • Dura-weave vilt is gebruikt in het ontwerp, waardoor het een grotere snelheid heeft.
  • Het deksel is milieuvriendelijk om plastic te helpen verminderen.
  • Ze zijn bestand tegen slijtage dankzij hun hoge kwaliteit.
  • Ze zijn ontworpen in het geel en er worden drie exemplaren van verkocht.
  • Wilson 2023 padel-accessoires catalogus.

Voor wie is het? Aan al die mensen die op zoek zijn naar kwaliteitsballen die meerdere spellen meegaan en die hun weerstand niet verliezen om te voorkomen dat ze voortdurend moeten worden vervangen. Bovendien helpt u dankzij het ecologische deksel overtollig plastic te verminderen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een model van hoge kwaliteit is dat is ontworpen om je maximale weerstand op de baan te geven. Bovendien biedt het dankzij de gebruikte materialen een grote snelheid op de baan, zodat niets je ervan weerhoudt om je wedstrijden te winnen.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten