Pack 3 Bullpadel FIP Next Pro 3x3 Stucks

PVP: € 17,23
€ 14,01
-19% Bullpadel
3 Bullpadel FIP Next Pro padelballen | Bespaar geld bij het kopen van padel-ballen met het nieuwe pakket van drie Bullpadel FIP Next Pro-ballenpotten waar negen duurzame eenheden worden geleverd
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 10 oktober, 2022

Pack 3 blikjes Bullpadel FIP Next Pro padelballen

Voor al diegenen die meerdere keren per week padel spelen en willen stoppen met het voortdurend uitgeven van geld aan padelballen, bieden we u het nieuwe pakket van 3 blikken Bullpadel FIP Next Pro-ballen, een kenmerkend model dat is vervaardigd met de hoogste kwaliteit om alles geven op de baan.

Op de baan biedt het een geweldige snelheid en een duur waardoor je er lang mee kunt spelen, zodat ze niet snel verslijten. Onder de materialen vinden we natuurlijk vilt dat helpt om het gevoel bij elke slag te verbeteren.

Set van 3 boten Bullpadel FIP Next Pro, kenmerken

  • De verpakking van 3 Bullpadel FIP Next Pro potten bevat 9 hoogwaardige ballen.
  • Het biedt een geweldige snelheid en een geweldige baloutput.
  • De fabricage is gemaakt met natuurlijk vilt dat de sensaties bij het raken van de bal helpt verbeteren.
  • Rubberen kern met hoge dichtheid die drukverlies helpt voorkomen.
  • Het wordt de officiële bal voor de International Padel Federation
  • Nieuw model Bullpadel 2022 padelballen.

Voor wie is het? Het is perfect voor iedereen die ballen wil waar ze een tijdje mee kunnen spelen zonder meteen hun kwaliteit te verliezen, omdat ze zijn ontworpen met technische materialen die hun duurzaamheid verhogen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u kunt stoppen met het continu kopen van ballen, waardoor u niet continu geld hoeft uit te geven, omdat u er lang mee kunt spelen.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met BullPadel Sport, een maatstaf in de padelmarkt die een van de favoriete merken van het publiek is geworden. Haar goede werk heeft ertoe geleid dat ze spelers van het formaat van Paquito Navarro, Maxi Sánchez of Victoria Iglesias heeft uitgerust.

Dat is zonder twijfel de beste garantie voor kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van het brede aanbod van hoogwaardige padel rackets, schoenen, kits, tassen en accessoires aangepast aan de behoeften van elk type speler.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten