Overgrips Bullpadel Sensogrip GB1603 Blancos
  • Overgrips Bullpadel Sensogrip GB1603 Blancos

Overgrips Bullpadel Sensogrip GB1603 Blancos

€ 9,95
Bullpadel
Blister 3 fijne witte bullpadel overgrips | Geniet van de beste grip met deze extra dunne Bullpadel-overgrips, 25% dunner dan de gebruikelijke, voor een uitzonderlijke aanraking en gevoel

Bullpadel GB1603 Sensogrip pack 3 witte eenheden

Ontdek een breed scala aan accessoires om padel te spelen in onze online winkel. Koop de GB1603 senso padel overgrips in het wit uit de catalogus van Bullpadel 2020. Ze vallen op door hun extra fijne ontwerp, 25% dunner dan de rest van de padel overgrips.

Op deze manier kan de speler genieten van een fantastisch gevoel en aanraking. Ze zijn ook het meest duurzaam omdat het bedrijf hoogwaardige materialen heeft gebruikt, zodat ze hun prestaties langer behouden. Bovendien zorgt het gladde ontwerp voor maximale hechting.

Bullpadel 3 overgrips sensogrip GB1603 wit, features

  • De bullpadel GB1603 witte overgrips zijn 25% dunner.
  • Ontwerp zonder tekenen, wat de hechting verhoogt.
  • Perfecte touch en maximale grip.
  • Te koop in een verpakking van 3 stuks.
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen voor een lange levensduur.
  • Catalogus met accessoires voor padel Bullpadel 2020.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar een fijne overgrip om het gevoel bij het slaan niet te verliezen, naast het genieten van een sterke, droge grip zonder vocht in hun handen.

Waarom zal je het leuk vinden? Het bedrijf heeft sensogrip-overgrips ontwikkeld die 25% fijner zijn dan de rest, wat de aanraking verbetert en onverslaanbare sensaties biedt. Ze zijn ook wit, dus ze combineren met elk padel racket.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees.

Het bedrijf heeft de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar of Cata Tenorio, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van het merk. Wacht niet langer en stap over op bullpadel, je zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2020
Onze beste producten