Wilson overgrips Ultra Wrap 3 PK zwart
  • Wilson overgrips Ultra Wrap 3 PK zwart

Wilson overgrips Ultra Wrap 3 PK zwart

PVP: € 9,95
€ 7,95
-21% Wilson Padel
Wilson Ultra Wrap 3 PK zwart | Verhoog je controle en comfort met de overgrips Wilson Ultra Wrap 3 PK zwart. Ontworpen om lang mee te gaan en je spel te verbeteren. Wacht niet om ze te proberen!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

overgrip padel Wilson Ultra Wrap 3 PK zwart

Verbeter je ervaring op de baan met de overgrips Wilson Ultra Wrap 3 PK zwart. Ontworpen voor spelers van alle niveaus, bieden deze overgrips een dunnere grip en uitstekende zweetabsorptie, wat zorgt voor optimale controle en voorkomt dat het racket uit je handen glijdt tijdens het meest intense spel.

Of je nu tennis, badminton of squash speelt, de Wilson overgrips zijn ontworpen om een zachte en comfortabele sensatie te bieden met een uitzonderlijke duurzaamheid. Hun stevige materiaal en extra dun ontwerp stellen je in staat om een stevige en nauwkeurige grip te behouden, waardoor je prestaties bij elke slag verbeteren.

Kenmerken overgrips Wilson Ultra Wrap 3 PK zwart

  • Biedt comfort voor superieure speelbaarheid, waardoor je de racket nauwkeuriger en comfortabeler kunt hanteren.
  • 100% bi-elastisch polyesterweefsel dat geavanceerde ademendheid biedt en een groot vermogen om zweet te absorberen.
  • Inclusief speciale plakband voor een veilige bevestiging.
  • Verkrijgbaar in een pakket van 3 stuks in de kleur zwart.
  • Duurzaam materiaal dat een langdurige prestatie garandeert en bestand is tegen continue slijtage.
  • Onderdeel van de Wilson accessoires collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De overgrips Wilson Ultra Wrap 3 PK zwart zijn gericht op tennis-, badminton- en squashspelers, zowel amateurs als professionals. Ze zijn perfect voor degenen die hun grip en controle over het racket willen verbeteren, wat een merkbare verbetering in comfort en speluitvoering biedt.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult ze geweldig vinden vanwege hun vermogen om het gevoel bij elke slag te verbeteren en hun innovatieve ontwerp dat zweet effectief absorbeert. Geniet van een spel zonder onderbrekingen met een grip die droog en comfortabel blijft, wedstrijd na wedstrijd.

Ontdek meer over het merk Wilson

Wilson is een icoon in de sportwereld, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie in sportuitrusting. Sinds de oprichting is Wilson pionier geweest in de ontwikkeling van producten voor racketsporten, en heeft het het vertrouwen gewonnen van spelers over de hele wereld dankzij zijn technologie en vooruitstrevende ontwerp.

Het merk blijft een leider in de industrie, met producten die niet alleen voldoen, maar de verwachtingen van sporters, van amateurs tot professionals, overtreffen. Met Wilson kies je het beste voor je spel.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten