Grip Wilson Shock Shield Hybrid zwart
  • Grip Wilson Shock Shield Hybrid zwart

Grip Wilson Shock Shield Hybrid zwart

PVP: € 12,00
€ 9,95
-18% Wilson Padel
Grip de padel Wilson Shock Shield Hybrid zwart | Laat je niet tegenhouden door je racket op het veld met de nieuwe Shock Shield Hybrid-grip in zwart, ontworpen om je een betere grip te geven en trillingen te verminderen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 4 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Grip padel Wilson Shock Shield Hybrid zwart

Koop als eerste een van de meest verwachte collecties van professionele spelers, de Wilson 2022-collectie die je kunt vinden in onze online padelwinkel. Koop de Shock Shield Hybrid grip in de kleur zwart, een accessoire dat zorgt voor meer comfort bij het vasthouden van het racket.

Bij de vervaardiging is een laag gel toegevoegd die trillingen helpt absorberen, zodat je de pijn die ze veroorzaken tijdens het spelen kunt verminderen. Het heeft ook een licht kleverige laag die de grip van je hand op de grip verbetert, zodat je je beste schoten kunt maken.

Wilson Grip Shock Shield hybride in zwart, kenmerken

  • De Wilson Shock Shield Hybrid is in het zwart ontworpen om bij het racket te passen.
  • Ze zijn glad, dus ze zijn erg zacht, waardoor ze geen verwondingen veroorzaken.
  • Ze gaan lang mee dankzij de gebruikte materialen.
  • Het heeft een gellaag aan de buitenkant die trillingen helpt verminderen.
  • Licht kleverige laag voor een betere grip.
  • Wilson 2022 padelaccessoires catalogus.

Voor wie is het? Ze zijn ontworpen met al die mensen die kwaliteitsaccessoires willen gebruiken waarmee ze lang kunnen spelen zonder hun Headfuncties te verliezen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een accessoire is dat je veel comfort geeft als je het eenmaal op het racket hebt, is het ook in het zwart ontworpen, zodat het niet moeilijk voor je zal zijn om het te combineren met je padelracket.

Lees meer over het merk WILSON

Koop een van de merken die jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914, de voorbereiding van de beste atleten ter wereld en in padel, heeft het ook zijn bijdrage geleverd en waardoor spelers zoals Fernando Belasteguin, Pablo Lijo of Nicole Traviesa, en vele anderen, zijn geslaagd.

Ontdek de gevarieerde productcatalogus die door het merk wordt aangeboden, waar u padel rackets, accessoires, padel rackets... kunt vinden die u zullen helpen de best mogelijke prestaties op het veld te leveren. Aarzel niet en rust jezelf uit met een van de meest succesvolle merken in de wereld van padel dankzij de geweldige kwaliteit.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten