Caja Overgrips Vibora Multicolor
  • Caja Overgrips Vibora Multicolor

Veelkleurige Viper Overgrips Box

PVP: € 100,00
€ 59,95
-41% Vibora
Tambor 100 Overgrips Vibora Multicolor | Koop deze kubus van Vibora gekleurde overgrips voor de beste prijs, dankzij hun textuur geven ze de hele wedstrijd een sterke en droge grip
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Gekleurde Viper Overgrips Emmer

Koop een van de bestverkochte accessoires: de emmer met gtacky 60er sortiert padel-overgrips uit de Pro's Pro-catalogus van 2019. Hiermee kun je je racket met kracht vastgrijpen en zonder dat het uit je handen glijdt, helpen ze je ook trillingen geproduceerd door de impact.

De gtacky kenmerken zich door hun extra fijne vormgeving, waardoor je geen sensaties verliest. Het gladde ontwerp geeft je de absorptie en hechting die je nodig hebt. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en je hebt 60 eenheden, zodat je degene kunt kiezen die het beste bij je padelracket past.

Geassorteerde Vibora Overgrips-drum, kenmerken

  • Fijn design en veel kleuren in de emmer met gekleurde vibora overgrips.
  • Langere levensduur dankzij de gebruikte materialen.
  • Waar voor uw geld.
  • Doos met 100 stuks.
  • Ze voorkomen verwondingen aan de handen.
  • Verkrijgbaar in de Vibora 2021 padelaccessoires-catalogus.

Voor wie is het? Ze zijn perfect voor elke mannelijke of vrouwelijke speler die hun grip op hun racket wil verbeteren, aangezien de vibora overgrips overtollig vocht in de handen voorkomen en je helpen de grip van het racket aan te passen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat er hoogwaardige materialen zijn gebruikt om de duurzaamheid te vergroten. Bovendien zijn ze een van de goedkoopste overgrips die je kunt vinden met behoud van goede kwaliteit.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten