Overgrips Bullpadel Microperforados GB1705 Naranja Flúor
  • Overgrips Bullpadel Microperforados GB1705 Naranja Flúor

Bullpadel Microgeperforeerde Overgrips GB1705 Fluor Oranje

PVP: € 7,95
€ 5,96
-26% Bullpadel
Blister 3 oranje micro-geperforeerde bullpadel overgrips | Koop de Bullpadel-overgrips voor de beste prijs, de voorkeur van spelers vanwege hun geperforeerde textuur die overtollig vocht in de handen absorbeert
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Bullpadel GB1705 Sinaasappels pak 3 stuks

Rust jezelf uit met kwaliteitsaccessoires en goede prijzen in onze online winkel. Koop de GB1705 microgeperforeerde en oranje padel-overgrips uit de Bullpadel 2020-accessoirescatalogus, zonder twijfel degene die de voorkeur heeft van professionele WTP-spelers.

Ze vallen op door hun microgeperforeerde textuur, waarmee je een goede grip hebt en vocht in je handen vermijdt. Ze zijn ook zeer resistent, omdat ze langer in goede staat blijven. Ze hebben ook lijm voor snelle plaatsing.

Bullpadel 3 oranje geperforeerde overgrips, kenmerken

  • Geperforeerde tekening van de bullpadel GB1705 oranje geperforeerde overgrip.
  • Gemaakt met hoogwaardige materialen om een lange levensduur te garanderen.
  • Sluittape voor een betere fixatie.
  • Medium dikte en in blister van 3 stuks.
  • Vermijd overmatig zweten in de handen.
  • Nieuwe accessoires voor padel Bullpadel 2020.

Voor wie is het? Geschikt voor alle spelers die gevoelig zijn voor overmatig zweten op hun handen, omdat ze dankzij hun perforaties vochtophoping voorkomen en snel drogen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat alle bullpadel-overgrips zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. zo behouden ze hun eigenschappen langer en hoef je ze minder vaak te veranderen.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees.

Het bedrijf heeft de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar of Cata Tenorio, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van het merk. Wacht niet langer en stap over op bullpadel, je zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2020
Onze beste producten