Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Overgrip Tour Dry Blanco
  • Overgrip Tour Dry Blanco

Overgrip Tour Dry white

PVP: € 7,00
€ 5,95
-16% Dunlop Padel
Overgrip Tour Dry white | Koop de witte microgeperforeerde overgrips van Dunlop Padel, een aanvulling waarmee u het racket aan uw hand kunt aanpassen en zweten kunt voorkomen

Overgrip van de pádel Tour Dry white

Voorkom dat zweet je spel verpest met de Dunlop geperforeerde overgrips in het wit. Het is een accessoire dat je voor een fantastische prijs kunt kopen en dankzij het Tour Dry-systeem voorkomt het dat het racket wegglijdt. Dankzij de microperforaties houdt het je handen droog en biedt het je het beste comfort van het begin tot het einde van het spel.

Overgrip Tour Dry White, kenmerken:

  • Tour Dry overgrips zijn microgeperforeerd en wit van kleur.
  • Te koop in verpakkingen van 3 stuks.
  • Eenvoudig aan te brengen, met lijm aan elk uiteinde.
  • Zeer resistent zodat je ze langer kunt gebruiken.
  • Het bevat 2 lagen: de buitenste van PU en de andere centrale van PU-rubber en -vezels.
  • Catalogus met accessoires om Dunlop padel te spelen.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers met overmatig zweten aan hun handen, omdat ze dankzij hun geperforeerde ontwerp je helpen je handen droog te houden en het racket stevig vast te houden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het bedrijf ze heeft vervaardigd met een dubbele laag, vertaalt zich dat in een betere duurzaamheid. Bovendien bent u met zijn hoogwaardige materialen verzekerd van zijn technische eigenschappen.

Lees meer over het merk Dunlop

Ga naar Dunlop Padel, een van de merken met de langste geschiedenis in racketsporten en een referentie in onze sector. Het bedrijf kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van specifieke padelproducten voor alle soorten spelers en met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Juani Mieres, Patty Llaguno of Willy Lahoz zijn enkele van de professionele spelers die op het merk wedden.Aarzel niet en houd van ze.

Features Jaar: 2019
Onze beste producten