Overgrip Head Padel Pro 3 Pack zwart
  • Overgrip Head Padel Pro 3 Pack zwart

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack zwart

PVP: € 8,00
€ 5,51
-32% Head Padel
Overgrips Head Padel Pro Pack 3 | Uitstekende grip op het handvat van het racket met dit pakket van 3 Head Padel Pro overgrips in zwart, ontworpen met een glad oppervlak en verschillende kleuren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Overgrip Padel Head Padel Pro 3 Pack zwart

Alleen in onze online racketshop vind je de beste accessoires voor ongelooflijke prijzen. Koop de zwarte Pro 3 Pack padel-overgrips uit de Head 2023-catalogus, ideaal om de grip op ons racket te verbeteren, omdat het ons helpt de dikte te vergroten en overmatig zweten te voorkomen.

Ze zijn gebouwd met hoogwaardige materialen om optimale duurzaamheid te bieden. Ze zijn ook van gemiddelde dikte en voegen nauwelijks gewicht toe als je ze in de vuist plaatst. Dankzij hun lijmsysteem zijn ze zeer eenvoudig te installeren, zodat u binnen enkele minuten kunt genieten van een perfecte grip.

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack zwart, karakteristieken

  • De zwarte Head Padel Pro 3 Pack overgrip is 0,60 mm dik.
  • Ze bieden een uitstekende hechting dankzij het gladde oppervlak.
  • Ze worden verkocht in verpakkingen van 3 stuks.
  • Ontwerp met extra poreuze pu-laag en cellulosevezels.
  • Ze voegen nauwelijks gewicht toe aangezien elke overgrip ongeveer 0,5 gram weegt.
  • Nieuwe accessoires om padel Head 2023 te spelen.

Voor wie is het? Ontworpen voor zowel professionele spelers als voor beginners die hun grip op het padelracket willen verbeteren, aangezien de belangrijkste functie ervan is om de dikte te vergroten en om zweetproblemen in de handen te voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze een fantastische prijs-kwaliteitverhouding hebben en je ze in verschillende kleuren kunt kopen om ze te combineren zoals je wilt. Bij deze gelegenheid presenteren ze een zwarte kleuresthetiek, dus ze zijn een van de meest discrete.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten