Overgrip Head Padel Pro 3 Pack in roze
  • Overgrip Head Padel Pro 3 Pack in roze

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack in roze

PVP: € 8,00
€ 5,95
-26% Head Padel
Overgrips Head Padel Pro Pack 3 | Speel urenlang met de beste grip met de roze Head Padel Pro overgrips blister, ze bieden een geweldige hechting en duurzaamheid bij gebruik
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 23 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack padel in roze

Rust jezelf goed uit voor je wedstrijden op de heetste dagen met de roze Head Pro padel overgrips in 3 Pack. Het is een accessoire dat ons helpt de dikte van de vuist te vergroten en overmatig zweten in de handen tegen te gaan, en biedt te allen tijde een grote hechting zodat het mes niet ontsnapt.

Het oppervlak is glad en ze zijn ontworpen met een dikte van 0,60 millimeter. Ze zijn ook niet erg zwaar, aangezien ze elk ongeveer 0,5 gram wegen. Ten slotte zijn ze echt resistent, zodat ze hun eigenschappen behouden ondanks gebruik of het verstrijken van de tijd.

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack in roze, kenmerken

  • De Head Padel Pro 3 Pack roze overgrip is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren.
  • Glad oppervlak dat meer hechting genereert.
  • Het bevat naast cellulosevezels een poreuze laag.
  • Trillingsabsorptie dankzij de gemiddelde dikte van 0,60 millimeter.
  • verbeterd draagcomfort.
  • Accessoires uit de nieuwe catalogus voor padel Head 2023.

Voor wie is het? Het is een essentieel accessoire voor spelers die een droge en sterke grip op hun padelracket willen hebben, want dankzij de combinatie van materialen en de gladde textuur verhogen de nieuwe Head-overgrips de tractie.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de combinatie van materialen verzekeren we je dat ze na het eerste spel geen eigenschappen verliezen. Je kunt ze ook in verschillende kleurencombinaties krijgen, een van onze favorieten is deze lichtroze.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten