Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Overgrips Adidas Tacky blanco microperforado
  • Overgrips Adidas Tacky blanco microperforado

Overgrips Adidas Tacky blanco microperforado

PVP: € 7,50
€ 6,95
-8% Adidas Padel
Adidas Tacky witte micro-geperforeerde padel overgrips | Laat het racket niet uit je handen glippen met het nieuwe pakket van drie overgrips van Adidas, allemaal microgeperforeerd om zweet af te voeren tijdens het spelen

Adidas Tacky Overgrips 3 stuks wit en geperforeerd

Maak je klaar voor de zomer met dit pak witte tacky padel overgrips van Adidas, die je helpen tijdens het spelen en voorkomen dat het padel racket uit je handen glijdt door zweet. Er worden drie eenheden verkocht, zodat u ze in al uw rackets kunt gebruiken of ze als reserveonderdelen kunt bewaren.

Het merk heeft ze nog meer verbeterd, zodat ze een grote duurzaamheid bieden en erg zacht zijn om handletsel te voorkomen. Ze helpen ook vervelende trillingen te verminderen, zodat je ongehinderd op je best kunt presteren op de baan.

Adidas overgrips tacky micro geperforeerd wit, kenmerken

  • Adidas Tacky overgrips worden verkocht in verpakkingen van drie.
  • Ontwerp met microperforaties voor een betere ventilatie van zweet.
  • Vervaardigd met polyurethaan om de duur te verlengen.
  • Ze helpen je om het racket beter vast te houden, zelfs met zweet.
  • Ze zijn heel gemakkelijk aan te brengen, dus het duurt niet lang.
  • Adidas padel accessoires catalogus 2022.

Voor wie is het? Ze zijn ontworpen voor spelers die hun grip op hun racket willen verbeteren en die willen voorkomen dat het zweet tijdens het spelen van hun handen glijdt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je er lang mee kunt spelen en ze zijn ontworpen in het wit zodat je ze kunt combineren met al je padel rackets.

Lees meer over het merk ADIDAS

Breng je volledige potentieel naar voren met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede assortiment aan competitieve producten aangepast aan alle soorten spelers en soorten spellen. U vindt padelrackets, kleding, schoeisel, tassen en andere accessoires voor de beste prijs

Professionele spelers zoals Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op de baan, want de padel rackets hebben de beste technologieën en ontwerpen.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten