Overgrips Nox Extra Grip Blancos 3 unidades
  • Overgrips Nox Extra Grip Blancos 3 unidades
  • Nox Extra Grip Wit Overgrips 3 stuks

Nox Extra Grip Wit Overgrips 3 stuks

PVP: € 7,00
€ 5,95
-16% Nox
Geniet van een perfecte grip met deze Nox padel overgrips, nu met een geperforeerd oppervlak, medium dikte en wit voor geweldige prestaties

Nox Extra Grip Wit Overgrips 3 stuks

Laat zweet niet je ergste vijand worden met de witte geperforeerde Extra Grip padel overgrips van Nox 2021. Het is een accessoire van hoge kwaliteit, met een wit geperforeerd oppervlak dat je nu voor een fantastische prijs kunt krijgen.

Dankzij het geperforeerde oppervlak bieden ze een uitstekende grip waardoor het padel racket niet wegglijdt door zweet. Ze zijn ook heel eenvoudig te installeren en u kunt ze aanpassen aan uw behoeften. Tot slot zijn ze gemaakt van veiligheidsmaterialen, gegarandeerd een lange levensduur!

Nox geperforeerde overgrips, kenmerken

  • Nox Extra Grip overgrips zijn geperforeerd en wit.
  • Verkrijgbaar in blisterverpakking van 3 stuks.
  • Van gemiddelde dikte, dus je verliest geen sensaties bij het slaan.
  • Langdurig dankzij de nieuwe samenstelling.
  • Ze drogen snel en houden je handen droog.
  • Nieuwe accessoires om padel Nox 2021 te spelen.

Voor wie is het? We raden ze aan aan elke mannelijke of vrouwelijke speler die vochtproblemen aan zijn handen heeft, omdat ze dankzij hun geperforeerde oppervlak een goede grip bieden en snel drogen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze de beste sensaties voor de speler bieden en het meest duurzaam zijn dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. Zo hoef je de overgrip niet halverwege de wedstrijd te veranderen.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van al het NoxPadel-nieuws voor de beste prijs en rust jezelf uit met producten van topkwaliteit. Spelers als Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van degenen die deel uitmaken van zijn team.

Vind ze leuk en vind je beste bondgenoot in hun nieuwe collectie padel, kits, racketas en kwaliteitsaccessoires om op je best te presteren. En het is dat het bedrijf zijn beste technologieën en materialen in elk van zijn producten implementeert.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten