Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Overgrip Wilson Profile rode
  • Overgrip Wilson Profile rode

Overgrip Wilson Profile rode

PVP: € 9,00
€ 6,95
-23% Wilson Padel
Wilson Profile rode padel overgrip | Verbeter de grip van je racket terwijl je speelt met Wilson's Profile overgrips die ontworpen zijn om de grip te verbeteren en trillingen te verminderen terwijl je speelt.

Overgrip Comfort Wilson Profile rode

Wacht niet tot een van de meest verwachte collecties van elk seizoen op is, namelijk Wilson 2022, waar je een groot aantal accessoires kunt vinden om uit te kiezen. Een daarvan zijn de Profile overgrips die zijn ontworpen in rood en worden verkocht in verpakkingen van drie.

Wat het ontwerp betreft, merken we dat het een kanaalvormige tekening heeft die helpt trillingen te verminderen voor een veel comfortabeler spel. Bovendien helpt het dankzij zijn dikte bij het verbeteren van de grip, zodat je het racket goed kunt vasthouden en je beste slagen kunt maken.

Wilson Overgrips Profile in rood, kenmerken

  • De Wilson Profile overgrips zijn uitgevoerd in het rood.
  • Ze worden verkocht in verpakkingen van drie stuks, zodat je ze kunt wisselen wanneer je maar wilt.
  • Ze zijn heel gemakkelijk aan en uit te trekken.
  • Vervaardigd met hoogwaardige lijm voor een langere levensduur
  • Het heeft kanalen die trillingen helpen verminderen.
  • Nieuwe accessoirecatalogus voor Wilson Padel 2022.

Voor wie is het? Perfect voor al die spelers die trillingen bij elke slag tijdens het spelen willen verminderen, omdat het is ontworpen met kanalen die trillingen helpen verminderen voor een veel comfortabeler en minder schadelijk spel.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden omdat het een kwalitatief hoogstaand product wordt waar je lang mee kunt spelen, maar ook vanwege het rode design, het meest opvallende zodat je het met je racket kunt dragen.

Lees meer over het merk WILSON

Koop een van de merken met een groot aantal jaren ervaring in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en in padel heeft het ook zijn bijdrage geleverd en heeft het spelers als Fernando Belasteguin, Pablo Lijo of Nicole Traviesa onder vele anderen gepasseerd.

Ontdek de uitgebreide productcatalogus van het merk, waar u padelrackets, accessoires, racketassen... kunt vinden die u zullen helpen om de best mogelijke prestaties op de baan te leveren. Aarzel niet langer en rust jezelf uit met een van de meest succesvolle merken in de padelwereld dankzij de hoge kwaliteit.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten