Overgrip Wilson Advantage rood x 3
  • Overgrip Wilson Advantage rood x 3

Overgrip Wilson Advantage rood x 3

PVP: € 9,50
€ 7,50
-22% Wilson Padel
Wilson Advantage padel overgrip rood 3PK | Niets houdt je tegen om je beste prestaties op het veld te leveren met de rode Advantage overgrips van het merk Wilson, nu verkrijgbaar in een pakket van drie eenheden

3 Overgrip padel Wilson Advantage rood

Rust jezelf uit als padelprofessionals met de nieuwe collectie accessoires van het merk Wilson, waar je een breed scala aan accessoires voor je padel racket kunt kopen. Ontdek het pakket van drie rode Advantage overgrips 3PK, een accessoire dat de grip van je racket zal helpen verbeteren.

Bij de vervaardiging zijn hoogwaardige en zeer resistente materialen gebruikt, dus als je ze eenmaal aan hebt, gaan ze lang mee. Deze add-on helpt ook door trillingen te verminderen, zodat je het hele spel zonder ongemak en hinder kunt spelen.

Wilson red Advantage overgrips, kenmerken

  • Wilson Advantage Red 3PK Overgrips worden verkocht in een verpakking van drie.
  • Ze helpen voorkomen dat zweet zich ophoopt op je handen terwijl je speelt.
  • Zachte textuur om handletsel te voorkomen.
  • Ze verminderen trillingen voor een comfortabeler spel.
  • Het meest opvallende rode kleurontwerp.
  • Wilson 2022 padelaccessoires catalogus.

Voor wie is het? Het is een aanvulling die perfect is voor al die mensen die comfortabel willen padel en die een goede grip op het racket willen hebben om geen blessures of pijn in hun handen te krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een essentieel accessoire is om je racket goed vast te kunnen pakken, is het ook ontworpen met ademende materialen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat het door zweet wegglijdt tijdens het spelen. .

Lees meer over het merk WILSON

Koop een van de merken die jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914, de voorbereiding van de beste atleten ter wereld en in padel, heeft het ook zijn bijdrage geleverd en waardoor spelers zoals Fernando Belasteguin, Pablo Lijo of Nicole Traviesa, en vele anderen, zijn geslaagd.

Ontdek de gevarieerde productcatalogus die door het merk wordt aangeboden, waar u padel rackets, accessoires, padel rackets... kunt vinden die u zullen helpen de best mogelijke prestaties op het veld te leveren. Aarzel niet en rust jezelf uit met een van de meest succesvolle merken in de wereld van padel dankzij de geweldige kwaliteit.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten