Overgrip Wilson Confort Profile blancos
  • Overgrip Wilson Confort Profile blancos

Overgrip Comfort Profiel Blancos

PVP: € 8,00
€ 6,95
-14% Wilson Padel
Paquete 3 Overgrips Comfort Profiel Wit | Koop de Wilson Comfort padel Overgrips in de kleur wit met tekening, WRZ4025WH, maximale grip en maximale demping gedurende de hele wedstrijd
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Blister 3 Overgrips Comfort Profiel blancos

De bekende Wilson-vorm heeft een complete catalogus met accessoires gelanceerd om van het spel te genieten. Koop de witte Comfort Profile padel overgrips en voorkom dat zweten een probleem wordt. Ze vallen op door de wielachtige tekening die ze op het oppervlak hebben, waardoor hun absorptievermogen wordt verbeterd. Bovendien is het materiaal zeer resistent, waardoor ze voor een langere tijd kunnen worden gebruikt.

Voor wie is het? Ontworpen voor jongens en meisjes die hard padel trainen en een accessoire nodig hebben waarmee ze een goede grip op het racket hebben en vocht in hun handen tegengaan. Ze worden op elk moment van het jaar aangegeven.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze een van de bestsellers op de markt zijn dankzij hun grote absorptievermogen en duurzaamheid, bestand tegen hoge temperaturen. Bovendien is het bijzondere wielontwerp zeer effectief.

Goed dat je dat weet...

  • Te koop in een blisterverpakking van 3 stuks.
  • Ze zijn ontworpen in wit en met een gegroefde tekening.
  • Je kunt ze langer gebruiken dankzij hun resistent materiaal.
  • Verhoog de dikte van de grip volgens uw behoeften.
  • Ze zorgen voor een sterke, droge grip.
  • Nieuwe accessoires voor Wilson racketspelers.

Geniet van deze sport met een van de toonaangevende merken in de sector, zoals Wilson Sport. Ze hebben een jarenlange ervaring achter de rug en zijn erin geslaagd om producten te vervaardigen die zijn aangepast aan alle behoeften van het publiek. Ontdek de nieuwe collectie padelrackets, schoenen, Padeltass en andere accessoires voor de beste prestaties en het beste ontwerp op de baan. Denk er niet meer over na en stap over op een van de favoriete merken voor spelers.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten