Overgrips Pro Vibora Lisos x3 Blanco
  • Overgrips Pro Vibora Lisos x3 Blanco

Overgrips Vibora Pro Lisos x3 Blanco

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Vibora
Koop deze Vibora padel overgrips voor de beste prijs, een pakket van 3 eenheden in wit en glad voor een comfortabelere grip

Overgrips Vibora Pro Lisos x3 Blanco

Als je op zoek bent naar de beste padel accessoires, dan ben je hier op de juiste plek. Koop de Pro Smooth x3 White padel overgrips uit de Vibora Padel 2021 accessoirecollectie, gemaakt van hoogwaardige en zeer resistente materialen die je nu voor een ongelooflijke prijs kunt krijgen.

Dankzij de gemiddelde dikte slaagt het erin trillingen tot een minimum te beperken en zeer goede sensaties bij aanraking te bieden. Ze gaan ook heel goed om je handen droog te houden en het ontstaan van blaren of wonden te voorkomen. Zo geniet je van een comfortabele en droge grip.

Vibora overgrips Pro Smooth x3 Wit, kenmerken

  • De Vibora Pro Smooth x3 Wit zorgen voor een sterke en droge grip.
  • Ze geven je de hele wedstrijd optimale grip en controle.
  • Te koop in blisters van 3 stuks.
  • Gemiddelde dikte om geen sensaties te verliezen.
  • Grote waarde voor de prijs.
  • Inbegrepen in de catalogus met accessoires voor padel Vibora 2021.

Voor wie is het? Ontworpen voor alle spelers die willen genieten van een droge en sterke grip, naast het minimaliseren van trillingen en een veel comfortabeler spel.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze een onweerstaanbare prijs hebben, zodat je van al hun functies kunt genieten zonder veel geld uit te geven. Bovendien kun je ze met hun witte design combineren met elk padelracket.

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van de beste sensaties op de baan met Vibora Padel, een merk dat steeds meer aanzien geniet bij het publiek. En het is dat hij al vele jaren in padel zit en spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Alba Galán, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrust.

Vind je beste bondgenoot op het veld dankzij de nieuwe collectie Vibora padel rackets, schoenen, textiel en andere accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen, technologieën en ontwerpen om uitzonderlijke prestaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten