Babolat Dyna Energy 2023
  • Babolat Dyna Energy 2023
  • Babolat Dyna Energy 2023

Babolat Dyna Energy 2023

PVP: € 240,00
€ 179,96
-26% Babolat
Babolat Dyna Energy 2023 damesracket | Geniet van de beste sensaties op de baan met dit Babolat damesracket, een uitgebalanceerd en extreem licht model dat de beste technologieën samenbrengt.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 2 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Dyna Energy padel racket

Domineer elk deel van het veld met het Dyna Energy padelracket, een van de damesmodellen die Babolat Padel 2023 heeft ontwikkeld.Het heeft een oversized formaat en medium balans, dus het is zeer goed uitgebalanceerd. Hij kenmerkt zich door zijn extreem lichte gewicht, rond de 330 gram waarmee je hem gemakkelijk en moeiteloos kunt verplaatsen.

Net als de modellen in de Dynamic Power-serie heeft hij een Carbon Flex-constructie, een combinatie van koolstof en glasvezel. Het presenteert ook zwart eva-rubber aan de binnenkant, waarmee we zullen genieten van een onverslaanbaar gevoel. Het heeft ook anti-vibratietechnologie en 3D Spin+ ruwheid. Om te eindigen heeft het de vervangbare Smart Buttcap-veter en perforaties in strategische gebieden om zijn sweet spot uit te breiden.

Babolat Dyna Energy geel roze en oranje, kenmerken

  • Kracht en controle in gelijke mate met de nieuwe Babolat Dyna Energy 2022.
  • CarbonFlex-constructie om het beste van carbon en glasvezel te bieden.
  • Onverslaanbaar gevoel met het zwarte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Een van de lichtste omdat hij ongeveer 330 gram weegt.
  • Micro Perf-technologie, perforaties in de meest rigide gebieden die de sweet spot vergroten.
  • Print meer spin op slice- of topspin-ballen dankzij de ruwe 3D Spin-textuur.
  • Soepel slaan dankzij het vibrasorb-systeem en vervangbaar koord.
  • Inbegrepen in de nieuwste Babolat 2023 damesracketcollectie.

Voor wie is het? Geschikt voor dames met een hoog niveau, zij die normaal regelmatig wedstrijden rijden en op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket dat licht is, aangezien de nieuwe Dyna Energy echt licht van gewicht is, ongeveer 330 gram.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste Babolat-technologieën samenbrengt die zijn aangepast aan veeleisende vrouwen. Het presenteert ook een heel cool ontwerp met de combinatie van grijs met oranje en roze details in het centrale gebied. Een combinatie die niet onopgemerkt blijft!

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. De nummer 1 van de wereld, Juan Lebrón, concurreert met zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 333 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten